Pakistan: 11-godišnju djevojčicu roditelji kamenovali do smrti zbog planiranja ‘bijega’

Paul Joseph Watson

11-godišnju djevojčicu iz ruralnog Pakistana roditelji su kamenovali na smrt do točke gdje njezino lice nije bilo prepoznatljivo zbog njezinog navodnog plana da pobjegne.

Ubojstvo zbog časti dogodilo se 21. studenog u selu Shahi Makan u pakistanskoj provinciji Sindh.

Prema Gulf News, policija je u subotu uhitila roditelje djevojčice nakon što su se vijesti o ubojstvu proširile društvenim medijima.

Roditelji su tvrdili da je djevojčica umrla “slučajno zbog klizanja terena na planini”, ali dokazi upućuju na zavjeru njezinog oca da ubije 11-godišnjakinju zbog zabranjene veze koju je započela s drugom osobom.




“Mi i dalje provjeravamo činjenice, ali uhitili smo roditelje preminule djevojčice i imama koji je vodio pogrebnu molitvu, kao i još jednom muškarca koji je sudjelovao u njezinom ukopu”, rekao je izvor iz policije.

NationalFile izvješćuje da je djevojčica ubijena takvom brutalnošću da njezino lice i glava nisu bili prepoznatljivi nakon ubojstva.

Kakva vrsta monstruozne kulture ili sustava vjerovanja bi opravdala ovakvo brutalno ubojstvo vlastitog djeteta iz toliko beznačajnog razloga?

I zašto tu kulturu uvozimo na Zapad?