Svi su povezani: Bivši talijanski premijer povezan s špijuniranjem Trumpa i Obamom, također u ortakluku s Clintonovima i Sorosom

Joe Hoft

Screenshot: YouTube/Vista Agenzia Televisiva Nazionale

Svi su oni povezani. Duboka država, Obama, Clintonovi, Clintonova globalna inicijativa, bivši talijanski predsjednik Matteo Renzi, talijanski špijuni uključeni u lažnu priču o Rusiji, George Soros, itd.

Prošlog mjeseca, talijanski premijer Conte zatražio je ostavke četvorice visokih obavještajnih dužnosnika nakon razgovora s predsjednikom Trumpom.

Objavljeno je da su bivši predsjednik Obama i bivši talijanski čelnik Matteo Renzi surađivali u nastojanju da se namjesti tadašnjem kandidatu Trumpu korištenjem talijanskih obavještajaca. Obama se susreo s Renzijem u Italiji prije izbora 2016. i početkom 2017. godine.

Plan je bio uvrštavanje povjerljivih e-mailova Hillary Clinton na servere tvrtke u talijanskom vlasništvu povezane s Republikanskom strankom. Plan je bio osujećen, ali implikacije su bile značajne. To je bilo kao da policajac podmeće dokaze kako bi izmislio zločin. Također je zabrinjavajuća stvar ako je talijanska obavještajna služba posjedovala povjerljive e-mailove Hillary Clinton.

A sad je otkriven video koji pokazuje da bivši premijer Renzi nije bio samo u bliskim odnosima s Obamom, već je također održao govor na Clintonovoj globalnoj inicijativu u društvu Georgea Sorosa.

Soros je navodno podupirao prosvjede u američkim zračnim lukama ubrzo nakon inauguracije predsjednika Trumpa. Tjedan dana prije toga, Soros je navodno bio iza 50 skupina koje su bile uključene u Ženski marše dan nakon inauguracije. Prije toga, Soros je bio povezan sa skupinama koje su tražile prebrojavanje glasova nakon izbora 8. studenog, a Sorosev novac je financirao više prosvjeda tijekom tih napora.

A DCLeaks je objavio informaciju da je Soros financirao prosvjede skupine Black Lives Matter diljem zemlje.

George Soros je bio povezan sa svakim velikim prosvjedom nakon izbora i mnogima, ako ne i svima prije njih, uključujući Black Lives Matter.

I također znamo da počeci lažnog anti-Trump dosjea također možda vode do Georgea Sorosa.