Ljevičarka sa Sveučilišta Virginia se žali na ‘previše bijelih ljudi’ u prostoru za učenje

Paul Joseph Watson

Video snimka sa Sveučilišta Virginia pokazuje crnu studenticu kako stoji u prostoriji ispunjenoj studentima i žali se da “ovdje ima previše bijelih ljudi”.

Isječak je objavila Fondacija Mladih Amerike (YAF) s natpisom: “Ljevičari na Sveučilištu Virginia diktiraju kome je, a kome nije dozvoljen pristup novom Multikulturalnom studentskom centru.”

“Izvinite, ovo je javno priopćenje, izvinite, ako niste znali ovo je MSC i, iskreno, ovdje je jednostavno previše bijelih ljudi, a ovo je prostor za obojene osobe”, rekla je.




“Dakle, budite svjesni prostora koji zauzimate jer nekim ljudima od boje postaje neudobno kad ovdje vide previše bijelih ljudi”, dodala je žena.

“Otvoren je samo četiri dana i, iskreno, imate cijelo sveučilište za sebe, a za nas postoji vrlo malo prostora, tako da to imajte na umu.”

Očigledno se sad rasna segregacija smatra progresivnom.

“Priopćenje” žene razlikuje se od proglasa na web stranici Multikulturalnog studentskog centra Sveučilišta Virginia, koji navodi da su objekti “otvoreni za sve, bez obzira na rasu, etničku pripadnosti, religiju, sposobnosti, etničko ili nacionalno podrijetlo, seksualnu orijentaciju ili rodni identitet.”

Prema nekima, ta poruka “inkluzivnosti” ne uključuje bijele ljude.