Uhićen muškarac zbog napada na 15-godišnjeg Trumpovog pristašu u New Hampshireu

Ryan Saavedra

34-godišnji muškarac uhićen je u četvrtak u New Hampshireu nakon što je napao 15-godišnjeg Trumpovom pristašu koji je nosio “Make America Great Again” kapu i još dvije odrasle osobe na biračkom mjestu početkom tjedna.

Fox News izvijestio je da je policija Windhama uhitila Patricka Bradleyja i optužila ga za lakši napad i izazivanje nereda.

“Policija je rekla da se incident dogodio u utorak dok je Bradley izlazio iz biračkog mjesta u srednjoj školi i prolazio pored šatora Trumpove kampanje u kojem je bilo nekoliko njegovih pristaša”, izvijestio je Fox News. “Dok je prolazio pored šatora, Bradley je ošamario 15-godišnjeg maloljetnika i potom napao još dvije odrasle osobe koje su se pokušale umiješati.”

Bradley je također optužen za bacanje Trumpovih znakova i pokušaj uništenja šatora.

Dječakova majka, Cathy Campbell, rekla je za Fox News: “Moj sin je stajao vani na pločniku i rekao ‘želim vam ugodnu večer’ svima. Ali ovaj čovjek se uzrujao. Rekao je ‘je*i se’, izvrnuo njegovu ruku što je brže mogao i ošamario ga.”




Napad se dogodio nekoliko dana nakon što je napadnuta skupina republikanaca na Floridi, kad je muškarac projurio svojim vozilom kroz šator u kojem su volontirali članovi Trumpove kampanje.

Navodni 27-godišnji napadač “uhićen je nekoliko sati nakon što je njegov kombi projurio kroz šator, zamalo pregazivši volontere”. izvijestio je News 4 Jax. “Optužen je po dvije točke teškog napada na osobu stariju od 65 godina, kriminalno djelo i vožnju bez vozačke dozvole.”

Prošli tjedan, policijski službenici na Sveučilištu Arizona State istraživali su mladića koji je urlao pred kamerama da želi ubiti republikance.