Danska majka ispričala kako je njezinog sina pretukla migrantska banda

Christoffer

Imigrantske bande sve češće napadaju mlade danske dječake i djevojčice i žestoko ih premlaćuju. Slično kao u drugim zemljama Zapadne Europe koje su “obogaćene” stranim kulturama, u Danskoj je brutalno i neprovocirano nasilje nam mladim Dancima postalo dijelom svakodnevice.

U ponedjeljak, danska majka po imenu Karina Lindboe Wind opisala je na Facebooku kako je njezinog sina Lauritza brutalno pretukla migrantska banda u Kopenhagenu. Slijedi njezina priča:

Lauritza su udarili s leđa, a njegova glava udarila je u prednji dio automobila u vožnji u blizini Gothersgadea. Nakon što je ostao bez svijesti zbog udarca, nije mogao ublažiti pad svojim rukama i kao rezultat toga udario je licem o pločnik. Nakon toga, rečeno je da je jedan od počinitelja nekoliko puta skočio na Lauritzovo lice.

Ubrzo nakon toga, Lauritz je vozilom hitne pomoći prebačen na traumatologiju Nacionalne bolnice. Ostao je bez svijesti još nekih 7 sati prije nego je konačno došao k sebi. Sad je kod kuće, ali ima potres mozga, slomljeni nos i napuknutu obrvu.

Zašto se to dogodilo?

Bez ikakvog razloga! Bio je to uobičajeni vikend, samo s migrantskim bandama koje su lutale uokolo i tukle i pljačkale bespomoćne mlade dječake i djevojčice.

Među komentatorima, druga žena je napisala da se nešto slično dogodilo njezinom sinu, napisavši: “Jedne zimske noći prije nekoliko godina nekoliko Somalijaca udarilo je mog sina s leđa i završio je u snijegu.”

Drugi komentatori pisali su kako su zabrinuti da će se takve stvari dogoditi i njihovoj djeci.

Njihovi strahovi nisu neutemeljeni.

U ponedjeljak su 16-godišnjeg dječaka — bez ikakvog razloga — udarila dva strana dječaka na ulici u Hillerødu. Napadačima se navodno nije svidio njegov način hodanja, izvijestio je danski blog Den Korte Avis.

Tog istog dana, 17-godišnju djevojčicu napala su četvorica dječaka stranog izgleda u Helsingøru. Nekoliko puta su je udarili u lice i iscipelarili. Odvedena je u bolnicu zbog ozbiljnih ozljeda, izvješćuje Den Korte Avis.

Desničarski blogovi s vijestima poput Den Korte Avis jedine su stranice s vijestima u danskim medijima koji pišu o sve učestalijim, brutalnim i rasističkim napadima protiv Danaca.

Autor članka kaže:

To nije rasizam o kojem govore politički korektne osobe. Za njih su uvijek žrtve imigranti.

Autor je također rekao da su ti incidenti još češći u susjednoj Švedskoj i da je razlog zbog kojeg se to događa zato što mladi migranti Dance/Šveđane vide kao “slabe”.

Prije nekoliko dana, Voice of Europe je izvijestio o bivšem policajcu u Švedskoj s afganistanskim podrijetlom, Mustafi Panshirijem, koji je govorio o nedavnim pljačkama, premlaćivanjima i ponižavajućim akcijama koje su migrantske bande počinile protiv Šveđana.

“Ovo sve više eskalira. Ako se ne pozabavimo time, uskoro ćemo vidjeti kako etnički Šveđani formiraju osvetničke skupine, napadaju počinitelje, lome njihove ruke i tuku članove njihovih obitelji.”