Koronavirus čudesno nestao nakon što su celebrityji otpjevali ‘Imagine’

The Babylon Bee

SVIJET — Pandemija koronavirusa čudesno je završila nakon što su se celebrityji digitalno udružili i otpjevali pjesmu Johna Lennona “Imagine” u univerzalno voljenom viralnom videu.

Medicinska zajednica pokušavala je pronaći cjepivo i lijekove. Političari su pokušavali pronaći načine kontroliranja zaraze. No, sve ovo vrijeme, jedino što se trebalo dogoditi su celebrityji koji zajedno pjevaju iritantnu pjesmu iz svojih ogromnih, dobro opskrbljenih kuća, iza svojih sigurnih zidova, tijekom zatvaranja zemlje u karantenu.




“Čim je virus vidio celebrityje koji pjevaju o komunističkoj utopiji, čini se kako je priznao poraz”, rekao je jedan zapanjeni službenik javnog zdravstva. “I kad pomislim da smo rasipali toliko resursa pokušavajući zaustaviti ovu stvar, kad je jasno rješenje bilo pjevati kako nema neba, nema pakla, nema religije i nema posjedovanja. Celebovi se čak nisu ni trebali odreći svoje imovine — oni su samo trebali pjevati o tome, a virus je nestao bez ikakvih daljnjih šteta.

Celebrityji su poručili da će sljedeće otpjevati “We are the World” iz svojih luksuznih mlažnjaka kako bi zaustavili klimatske promjene.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.