Istraživanje: COVID-19 pogađa muškarce, žene više nego sve ostale spolove zajedno

The Babylon Bee

BALTIMORE, MARYLAND — Novo istraživanje Sveučilišta Johns Hopkins pronašlo je da novi koronavirus pogađa muškarce i žene više nego sve ostale spolove zajedno.

Prema studiji, 100% slučajeva koronavirusa pogodili su muškarce i žene, dok među ostalim spolovima nije zabilježen niti jedan.

“To je nevjerojatno — otkrili smo da za ovaj virus postoji daleko veća vjerojatnost da će pogoditi biološke muškarce i biološke žene od bilo kojeg drugog biološkog spola”, rekao je voditelj rodnih istraživanja dr. Benji Charmin. “Mislili smo da su podaci pogrešni, ali provjeravali smo ih u više navrata i ova stvar doista agresivno napada muškarce i žene te u potpunosti ignorira ostale spolove.”

Slegnuo je ramenima i komentirao: “To je jednostavno znanost.”
Progresivci su brzo pozdravili virus zbog toga što ne napada niti jedan drugi spol i što se usredotočuje na tradicionalne, zastarjele, binarne spolove.

“Konačno, virus koji ignorira polu-mužjake, osobe zmajevog roda i one koji se identificiraju kao kroketi od krumpira”, rekao je jedan aktivist iz Portlanda. “Vrijeme je da se situacija promijenila. Hvala, COVID-19!” Potom se zaputio do svog lokalnog komunističkog kafića kako bi lizao kvaku na vratima — “samo moj skromni način pokazivanja zahvalnosti.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.