Bee objašnjava: Što je Planirano roditeljstvo?

The Babylon Bee

Ravno u središtu tekuće rasprave o zdravstvu i ženskim pravima nalazi se Planirano roditeljstvo, savezno financirana ustanova koja se često zna naći usred kontroverze. Mi iz Babylon Beeja smo tu kako bismo vam pomogli da odmaknete zastore i saznate činjenice o ovoj organizaciji.

PODRIJETLO

Planirano roditeljstvo osnovala je socijalna darvinistkinja Margaret Sanger, koja je željela koristiti eugeniku kako bi smanjila populaciju crnaca i ostalog manjinskog stanovništva. (Ne izmišljamo ovo. Ovo nije satira ili hiperbola. Ovo nije nekakva duhovita poanta vica koju smo izmislili kako biste se nasmijali i potom razmislili o dubljoj istini. Ovako je zapravo osnovano Planirano roditeljstvo. Ozbiljno — provjerite. Prilično smo sigurno da to ne možemo nadmašiti.)

POSLOVANJE

Planirano roditeljstvo pruža mnogo korisnih usluga, poput besplatne prenatalne skrbi — specijalizirane u “nasilnom okončanju života vašeg nerođenog djeteta i zatim prodaje njegovih ili njezinih dijelova radi profita”. Oni su vrlo vješti u toj praksi i to na razini od 325.000 pobačaja i stotina milijuna dolara prihoda godišnje. Pristalice tvrde da “pobačaji čine samo 3% onoga što Planirano roditeljstvo radi” kad gledate druge aktivnosti poput dijeljenja kondoma i obavljanja testova trudnoće, što pomalo nalikuje oslobađanju Hitlera od odgovornosti jer je učinio toliko mnogo drugih stvari za njemačko društvo pored slanja Židova i ostalih ljudi koje je smatrao nižom vrstom u njihovu smrt u brutalnim koncentracijskim logorima. Plus, bio je sjajan slikar.

FINANCIRANJE VLADE

Planirano roditeljstvo primatelj je saveznih poreznih dolara od 1970. godine. Prije tog vremena, žene nikad, ali nikad nisu bile u mogućnosti primati zdravstvenu zaštitu. Također, kad bi im vlada prestala davati 550.000.000 dolara svake godine, niti jedna žena u Americi više nikad ne bi mogla dobiti zdravstvenu zaštitu — ikad. Zapravo, tvrdnja kako Planirano roditeljstvo ne bi trebalo biti primateljem pola milijarde dolara u poreznim novcima svake godine zbog svih ubijenih beba, u suštini je ekvivalentna izjavi da mrzite žene i želite smrt svih siromašnih ljudi.

SLOGAN

Trenutačni slogan Planiranog roditeljstva glasi: “Zaštita. Bez obzira na sve.” Da, također ne bismo uspjeli ni ovo nadmašiti.

ISTAKNUTI PRISTAŠE

Cecile Richards (predsjednica), Hillary Clinton, kananski bog Moloh, žene koje doslovno nose vagina šešire na svojim glavama, svatko s potpuno sprženom savješću koji može gledati video pobačaja u trećem tromjesečju trudnoće bez povraćanja i/ili padanja u nesvijest i nakon toga postupak nazvati “ženskom zdravstvenom zaštitom”.

ISTAKNUTI PROTIVNICI

Isus, koji je bio prilično strpljiv s nama, ali koji bi se mogao pojaviti svaki čas samo da konačno uništi pobačaj jednom zauvijek. Maranatha. Također, svatko s bilo čim nalik funkcionalnom moralnom kompasu, bebe koje se bore za svoje živote dok se prianjaljke ili oštri metalni objekti ubacuju u njihovu majku s namjerom gašenja njihovih života na zastrašujuće nasilan način.

ALTERNATIVA PLANIRANOM RODITELJSTVU

Oni koji se žele nositi s neželjenom trudnoćom imaju mnogo drugih opcija osim Planiranog roditeljstva: pro-life zdravstveni centri, usvajanje — znate, bilo što osim rastvaranja vaše bebe kemikalijama ili njezinog komadanja dio po dio.

Eto: sve što ste htjeli znati o Planiranom roditeljstvu. Sad nas ispričajte kako bismo mogli ispovraćati naš ručak i nekoliko sati zuriti u prazno.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.