Tucker Carlson: New York Times planira otkriti gdje živi moja obitelj kako bi ‘ozlijedili moju suprugu i djecu’

Daily Wire News

Screenshot: Tucker Carlson Tonight

Voditelj Fox News-a Tucker Carlson otkrio je u ponedjeljak navečer da New York Times planira objaviti izvješće o tome gdje živi njegova obitelj nakon što su se morali preseliti zbog napada antife na njihov dom i ponovljenih prijetnji smrću koje su primili.

TRANSKRIPT I VIDEO ISPOD:

“Još jedan stvar prije nego završimo za večeras. Otkako je ova emisija započela prije gotovo četiri godine, stvarno sam se trudio ne govoriti o sebi u eteri ili čak koristiti osobnu zamjenicu u prvom licu. Posljednja stvar koju ova zemlja treba je još više narcizma. To ionako nije previše zanimljivo.

No, večeras ćemo napraviti iznimku od ovog pravila. Nemamo previše izbora. Prošli tjedan je New York Times počeo raditi na priči o tome gdje moja obitelj i ja živimo. U novinarstvu ne postoji razumljivo opravdanje za takvu priču. Novine ne tvrde da smo učinili bilo što loše i nismo. Plaćamo porez. Volimo naše susjede. Nikad nismo imali nesuglasica s bilo kim.

Dakle, zašto New York Times radi priču o lokaciji moje obiteljske kuće? Kako bi nas povrijedili, kako bi ozlijedili moju suprugu i djecu i kako bih ušutio i prestao im proturječiti. Oni vjeruju u silu. To smo već naučili. Prije dvije godine, ljevičarsko novinarstvo objavilo je našu kućnu adresu u Washingtonu. Skupina vrištećih antifa luđaka pojavila se pred mojoj kućom kad sam bio na poslu. Vandalizirali su naš dom. Zaprijetili su mojoj supruzi. Ona je nazvala 911 dok se skrivala u ormaru. Nekoliko tjedana kasnije ponovno su se pojavili ispred moje kuće. Sljedećih godinu dana slali su pisma u naš dom prijeteći da će nas ubiti. Pokušali smo to ignorirati i naposljetku se osjećali kukavički što smo morali prodati naš dom i otići. Odgojili smo i podigli svoju djecu u tom susjedstvu i voljeli smo ga. Ali na kraju to je ono što smo učinili. Imamo četvero djece. To jednostavno nije bilo vrijedno svega.

Ali New York Times nas je pratio. Novine su angažirale političkog aktivista po imenu Murray Carpenter kako bi napisao priču o tome gdje se sad nalazimo. Angažirali su fotografa po imenu Tristan Spinski za fotografije. Njihova priča o tome gdje živim predviđena je za objavu ovaj tjedan. Urednici točno znaju što će se dogoditi mojoj obitelji nakon što se ona objavi. Nazvao sam ih danas i rekao im to. Ali njih nije bilo briga. Oni mrze moju politiku. Oni žele ukloniti moju emisiju iz etera. Ako ozlijede jedno od moje djece zbog priče koju su napisali, oni to neće smatrati kolateralnom žrtvom, oni znaju da je to čitava poanta priče: Nanijeti bol našoj obitelji, terorizirati nas, kontrolirati ono što govorimo. To je takva vrsta ljudi.

Oni će to naravno poreći, reći će da je to samo novinarstvo, samo činjenice. Stvarno? Dakle, kako bi se Murray Carpenter i njegov fotograf Tristan Spinski osjećali kad bismo vam rekli gdje oni žive, kad bismo u eteru objavili slike njihovih domova? Što kad bismo objavili kućne adrese svih bezdušnih robotskih urednika New York Timesa koji su delegirali i upravljali ovim poticanjem na nasilje protiv moje obitelji? Što je s medijskim urednikom Jimom Windolfom? Mogli bismo to učiniti. Znamo tko su oni. Da li bi se to moglo okvalificirati kao novinarstvo? Sumnjamo da bi oni to smatrali novinarstvom. Nazvali bi to kriminalnim ponašanjem kad bismo mi to učinili i to vam govori sve.”