Ujedinjeni narodi se žale na ‘svijet kojim dominiraju muškarci’, ’tisućljeća patrijarhata’

Paul Joseph Watson

Screenshot: YouTube/Charles Huang

Ujedinjeni narodi isprovocirali su novu reakciju nakon što su objavili tweet u kojem se žale kako je COVID-19 pokazao kako “tisućljeća patrijarhata” i “kultura kojom dominiraju muškarci” svima “štete”.

“#COVID19 pandemija pokazuje ono što svi znamo: tisućljeća patrijarhata rezultirala su svijetom kojim dominiraju muškarci i s kulturom u kojoj dominiraju muškarci i koja šteti svima — ženama, muškarcima, djevojčicama & dječacima”, tweetala je organizacija.

Tweet sadrži link s primjedbama glavnog tajnika UN-a koji tvrdi kako je koronavirus prouzročio “produbljenje postojećih nejednakosti, uključujući nejednakost spolova”

Razlog zbog kojeg su točno “muškarci” kao spol odgovorni za COVID-19 možemo samo nagađati. Virus nesrazmjerno ubija više muškaraca od žena.

Osobe koje su odgovorile na tweet izrazile su svoje protivljenje tvrdnjama.

“Muškarci su stvorili društvo u kojem vrijedi živjeti. Mi živimo u izobilju zahvaljujući muškarcima”, primijetio je jedan komentator.

“Patrijarhat je kad muškarac štiti i čuva svoju obitelj, čuvajući ih od gladi i opasnosti. ‘Patrijarhat’ kao opresivna sila je feministička fantazija. Ona ne postoji”, dodao je drugi.

“Smrtnost dojenčadi. Dolje. Životni vijek. Gore. Stope pismenosti. Gore. Pothranjenost. Dolje. Kvaliteta života. Gore. Popis se nastavlja. Prema gotovo BILO KOJIM pokazateljima, život prosječne osobe danas je bolji nego u prošlosti. ‘Ali, ali, patrijarhat'”, rekao je drugi.

Kao što smo istaknuli ranije ove godine, UN je očigledno u ratu protiv normalnosti.

U svibnju, globalistička institucija objavila je tweet u kojem tvrdi da ljudi ne bi trebali koristiti politički nekorektne termine poput “dečko”, “djevojka”, “muž” i “žena” kako bi “pomogli stvoriti ravnopravniji svijet”.

Komentatori su osudili činjenicu da je bezlično međunarodno tijelo pokušavalo kontrolirati jezik, sugerirajući da je UN sad u potpunosti van svoje nadležnosti i da je samo još jedan instrument za marksizam i uništenje nuklearne obitelji.