Donald Narančasti trijumfalno se vratio kao Donald Bijeli

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Dok se borio s najmračnijim čudovištem iz ponora pakla, poznatim kao “COVID”, Donald Narančasti pao je prije nekoliko dana u bezdan, žrtvujući se kako bi spasio Ameriku od smrtonosnog demona.

Zbog toga su Amerikanci bili presretni kad su saznali da se Donald Narančasti vratio u novom, boljem obliku, sad poznatom kao Donald Bijeli. Jarka bijela svjetlost zasjala je iz Medicinskog centra Walter Reed kad se Donald Bijeli pojavio upravo na vrijeme da spasi Ameriku od COVID-a, Antife i Duboke države.

“Vraćam vam se u doba kad se nalazimo na prekretnici!”, povikao je dok se trijumfalno vozio u svojoj predsjedničkoj limuzini, kodnog naziva “Shadowfax”, probijajući se kroz pobješnjele horde Antifinih protuprosvjednika koji su blokirali put.

“Donald! Donald Narančasti”, skandirali su njegovi pristaše ispred Medicinskog centra Walter Reed.

“Da…”, rekao je sjedeći na stražnjem sjedištu Shadowfaxa, “Da… Donald Narančasti… tako su me nekoć zvali.” Iznova oživjeli predsjednik pronašao je novootkrivenu strast za životom i ima čak više energije nego prije, iako izvori kažu da je također počeo pušiti.

Donald Bijeli poručuje da će koristiti svoje novootkrivene moći kako bi patrolirao američko-meksičkom granicom, vičući na potencijalne imigrante: “Nećete proći!”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.