GREENFIELD: Američki puč

Daniel Greenfield

Ovo nije bila samo izborna prijevara iz Philadephije. Ovo je puč oligarhije.

Plan je bio jednostavan.

Ispunite medije anketama koje pokazuju plavi val i neizbježnu pobjedu. Obeshrabrite ljude od osobnog glasanja. A potom, nakon prebrojavanja bezvrijednih glasova onih koji su prkosili medijima i glasali osobno, istresite sve falsificirane, izmijenjene i pokupljene listiće za Bidena u ključne gradove.

Čak i prije Izbornog dana, demokrati su znali da je njihov plan krenuo po zlu. Umjesto nagovaranja svoje bazu da koriste glasačke listiće koje su primili poštom, oni su im odjednom počeli jednako glasno govoriti da glasaju osobno.

Zašto? Premalo republikanaca je glasalo poštom i previše će ih glasati osobno.

Ako će brojevi na Izborni dan previše naginjati u korist predsjednika Trumpa, prije nego se odjednom situacija preokrene u Bidenovu korist, izbori bi izgledali namješteni i čuli bi se prosvjedi republikanaca.

Još jednom, demokrati su otišli predaleko, počinili masovni zločin i nije im preostalo ništa drugo nego jahati tigra. To je ono što se dogodilo i posljednji put kad se Obamina administracija udružila se Clintonovom kampanjom kako bi prisluškivala svoje političke protivnike. A nakon toga su još pojačali napad s istragama i optužnicama, ne protiv počinitelja, već protiv žrtava.

Usprkos očiglednim nepravilnostima u ključnim državama bojišnicama, oni ponovno pojačavaju napad.

U tijeku je američki puč. U klasičnom lenjinovskom stilu, njegov je početni cilj kontrolirati propagandu i proces. Mediji su Bidena proglasili pobjednikom, dok masovna slavljenička okupljanja pozdravljaju novi poredak. Big Tech cenzori cenzuriraju iznošenje bilo kakve sumnje u vezi izbora.

A ista ona frakcija koja je prije četiri godina izjavila da je bacanje sumnje na izborne rezultate patriotski i da je to najbolja obrana demokracije, sad tvrdi da je to zapravo izdaja.

Jedno pravilo demokrata jest da je to patriotski kad oni čine, a izdaja kad to čine njihovi protivnici. To je način na koji razmišljaju demokrati. To je način na koji vladaju diktatori.

Sve ovo je sporedna stvar. Ono što je doista važno jest proces, a ne propaganda. Propagandi je cilj skrenuti pažnju s toga koliko su brojevi medija nevjerojatni.

Odaziv republikanaca je porastao, umjesto da je pao, u osobnom glasovanju, a Republikanska stranka je također ušla u Izborni dan s jasnom prednošću u glasačkim listićima dostavljenima poštom u ključnim državama bojišnicama, uključujući Wisconsin i Michigan. Plima Bidenovih listića koja je pristigla tijekom noći rezultirala je nevjerojatnim brojevima odaziva. Fotografije, video snimke i izvješća zviždača o radnicima na biralištima i poštarima koji prčkaju poglasačkim listićima brzo su izašli u javnost. I jednako brzo su cenzurirani.

Neobični brojevi uglavnom su dolazili iz urbanih područja kojima upravljaju notorno korumpirane političke mašine. A utrka između onih koji pokušavaju ukrasti i onih koji žele spriječiti krađu izbora započela je borbom za prevlast. U Philadelphiji i Detroitu, republikanske promatrače nastojalo se držati dalje od samih birališta.

U Philadelphiji je bio potreban sudski nalog da se promatrači čak nađu u vidokrugu glasačkih listića, dok se grad nastavio boriti protiv te odluke. U Detroitu, prozori su bili prekriveni kartonima, a republikanskim je promatračima bio zabranjen ulaz. Na desetine tisuća glasačkih listića potencijalno je ilegalno prebačeno u odsutnosti republikanskih promatrača. U Pennsylvaniji, demokratski su operativci ilegalno dobili pristup odbačenim glasačkim listićima poslanih poštom kako bi mogli rasporediti zamjenske. A u Detroitu, radnicima je rečeno da vrate datum glasačkih listića koji su stigli nakon samih izbora.

U Wisconsinu su tisuće izjava svjedoka možda nezakonito izmijenjene.

U međuvremenu su se počeli gomilati tehnički problemi, greške i nepravilnosti.

U okrugu Antrim, državi Michigan, softverska “greška” je okrug koji je osvojio Trump predala Bidenu. Greška je primijećena samo zato što se rezultati nisu podudarali s prijašnjim trendovima. Više od polovice državnih okruga koristi isti softver.

“Samo sinoć u okrugu Oakland, pronašli smo 2.000 glasačkih listića koji su dati demokratima, a koji su bili republikanski listići, zbog administrativne pogreške”, objavila je predsjednica Republikanskog nacionalnog odbora Ronna McDaniel na konferenciji za novinare.

Oakland je bio jedan od tri okruga koji su bila ključni za proglašavanje Bidenove pobjede u toj državi.

A onda su tu i mrtvi koji su glasali i bili registrirani za glasanje nakon smrti. To navodno uključuje i ženu koja je glasala tjedan dana nakon svoje smrti.

Glasanje mrtvih nije novi problem u Philadelphiji. Kad mrtvi ne bi glasali, malo bi izbora prošlo uobičajeno. A opet, isti mediji koji su proveli posljednje četiri godine lažno tvrdeći da su Rusi na neki način namjestili prethodne izbore uz pomoć nekoliko tisuća dolara vrijednih oglasa na Facebooku, izjavili su da je optuživanje nepotkupljivog Grada bratske ljubavi za korupciju sramotno.

Nije slučajno da su područja u središtu kontroverze oko izborne prijevare, Philadelphia, Detroit i Atlanta, ujedno i neki od najkorumpiranijih gradova u zemlji s obiljem dužnosnika koji su završili iza rešetaka.

Nije bilo tako davno kad su četiri izborna dužnosnika u Philadelphiji optužena za prijevaru zbog dodavanja glasova u glasačku mašinu. Tri godine ranije, Philadelphija je također privukla pozornost nacije kad je primijećeno da 59 gradskih četvrti nije registriralo niti jedan jedini glas za Mitta Romneyja.

Prije samo tri godine, stariji je bračni par svjedočio da su spriječeni od glasanja u Philadelphiji jer su bili republikanci.

“Kad je radnik izbornog odbora čuo da želimo glasati za republikance, svjedok je čuo njegov urlik ‘Ne na mojoj mašini!'”, izvijestio je Philadelphia Inquirer.

Ove jegodine Michaela “Ozzieja” Myersa, bivšeg kongresmena iz Philadelphije, Ministarstvo pravosuđa optužilo za “prijevaru punjenja glasačkih kutija u korist specifičnih kandidata na preliminarnim izborima 2014., 2015. i 2016. godine, podmićivanje izbornog dužnosnika, falsificiranje zapisa, glasanje u više navrata na saveznim izborima i ometanje pravde”.

Godine 1994., prijevara na jednim izborima u Philadelphiji je bila toliko loša da je savezni sudac presudio da se demokratski državni senator mora zamijeniti republikanskim, prebacujući tako kontrolu u pennsylvanijskom Senatu.

U to je vrijeme New York Times primijetio da “osoblje demokratske kampanje krivotvori glasačke listiće. Na mnogim su glasačkim listićima koristili imena ljudi koji su živjeli na Portoriku ili služili zatvorsku kaznu, a u jednom je slučaju birač već neko vrijeme bio mrtav.”

U onome što bi trebala biti dobro poznata priča, “dvojica su demokrata u tročlanom izbornom odboru, izabranom tijelu, svjedočili da su bili svjesni izborne prijevare, da su namjerno propustili provesti izborni zakon i da su kasnije pokušali prikriti svoje aktivnosti užurbanim potvrđivanjem demokratskog kandidata kao pobjednika.”

Pitanje nije postoji li prijevara na izborima u Philadelphiji. Jedino pitanje jest u kojem obimu.

Kad demokrati i njihovi medijski operativci negiraju ono očigledno, bilo tko iz Philadelphije, Detroita i gradova kojima upravljaju njihove korumpirane političke mašine se može samo nasmijati u svoju masku.

Jedini način na koji su ovo bili pošteni izbori jest ako u Philadelphiji nije bilo izborne prijevare.

A vjeruje li doista itko u to?

Zavjera protiv Amerike ne može prestati. Ne kad je otišla ovako daleko. Izborna prijevara nije novost na američkim izborima. Čak ni na predsjedničkim izborima. Ali ona nikad nije podržana ovakvim stupnjem koordinacije i propagande od strane medija i Big Tech-a. Kad je Daley ukrao izbore od Nixona u korist JFK-a u Chicagu, ta operacija nije koordinirana uz pomoć medija i Big Tech-a.

To je razlika između političke korupcije i oligarhije.

Kad politička stranka ukrade izbore, to je korupcija, ali kad koalicija tehnoloških monopola, medijskih korporacija i njihova rukom odabrana stranka ukrade izbore, to je puč.

Ovo nisu bili izbori. Ovo je bio puč.

Ovo nije bila izborna prijevara iz Philadelphije. Ova je puč oligarhije iz San Francisca.

Uplakani voditelji vijesti i bezobzirno suzbijanje bilo kakvog neslaganja Facebooka, Twittera i Googlea, način su na koji se lažirani izbori provode u totalitarnim diktaturama. To je neamerički.

Ovo nije bio samo puč protiv predsjednika Trumpa i 70 milijuna koji su glasali za njega.

Ovo je puč protiv Amerike.

Daniel Greenfield je istraživački novinar i pisac koji se usredotočuje na radikalnu ljevicu i islamski terorizam.