Nadbiskup Viganò: Svjedočimo ‘kolosalnoj izbornoj prijevari’, molite se da pobijedimo neprijatelja

Evan James

Nadbiskup Carlo Maria Viganò napisao je još jedno pismo u kojem poziva američke vjernike da se mole za zemlju i poraz Sotone i njegovih djela.

Life Site News je objavio njegovo pismo u cijelosti. Slijedi isječak:

Zapravo, već mjesecima svjedočimo neprekidnim vijestima o izmanipuliranim ili cenzuriranim informacijama, o zločinima koji su prešućivani ili prikrivani usprkos upečatljivih dokaza i nepobitnih svjedočenja. Vidjeli smo kako se duboka država unaprijed organizira kako bi izvršila najkolosalniju izbornu prijevaru u povijesti, kako bi osigurala poraz čovjeka koji se žestoko borio protiv Novog svjetskog poretka kojeg žele uspostaviti djeca tame. U toj borbi niste propustili, kao što je vaša sveta dužnost, dati vlastiti doprinos zauzimajući stranu Dobra. Ostali su, zarobljeni porocima ili zaslijepljeni paklenom mržnjom prema našem Bogu, stali na stranu Zla.

Nemojte misliti da djeca tame djeluju iskreno i nemojte se zaprepastiti ako djeluju uz pomoć obmane. Vjerujete li možda da su sljedbenici Sotone pošteni, iskreni i lojalni? Gospodin nas je upozorio na Đavla: “On je bio krvnik ljudi od početka. On nije bio utvrđen u istini jer nema istine u njemu. Kad govori laž, od svojega govori, jer je lažac i otac laži.” (Ivan 8:44)

Viganò je, iako je Talijan, budno pratio američka politička zbivanja i mnogo pisao o njima. On prepoznaje da se Donald Trump nije borio “protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta”, citirajući Sv. Pavla. Drugim riječima, Trump se uključio u duhovnu borbu protiv djece tame koja njeguju, podržavaju i imaju koristi od globalističkog političkog poretka. I to je razlog zbog kojeg su toliko žestoki u svom protivljenju njemu.

Big League Politics je ranije objavio članke o nekim pismima nadbiskupa Vigana. U pismu od prije tjedan dana upozorio je na zadiruće opasnosti globalizma i “Velikog reseta”:

Pismo se u cijelosti može pročitati ovdje. Viganò govori o “globalnom planu pod nazivom Veliki reset, u kojem globalna elita […] želi pokoriti čitavo čovječanstvo, nametanjem prisilnih mjera kojima drastično ograničava individualne slobode i slobode čitavih populacija.”

“Svrha Velikog reseta je nametanje zdravstvene diktature kojoj je cilj nametanje liberticidnih mjera, sakrivenih iza primamljivih obećanja da će osigurati univerzalni dohodak i ukinuti individualni dug. Cijena ovih ustupaka Međunarodnog monetarnog fonda bit će odricanje od privatnog vlasništva i privrženost programu cijepljenja protiv COVID-19 i COVID-21 koji promiče Bill Gates u suradnji s glavnim farmaceutskim skupinama”, napisao je Viganò.

Također je prozvao papa Franju, tvrdeći da je “izdao svoju ulogu od samog početka kako bi branio i promicao globalističku ideologiju, podržavajući agendu duboke Crkve, koja ga izabrala iz svojih redova.”

Usprkos sumornim tonovima, Viganò na kraju svog pisma na pravi kršćanski način nudi nadu […]

Neka Bog blagoslovi nadbiskupa Viganòa. I mi bismo se trebali moliti za njega.