Biden nosio masku na Zoom sastanku u slučaju da je COVID mutirao u kompjuterski virus

The Babylon Bee

Predsjednik Joe Biden viđen je kako nosi masku na klimatskom summitu sa svjetskim čelnicima, unatoč tome što je cijepljen i što se konferencija održala virtualno preko Zooma. To je neke nagnalo da se zapitaju razumije li uopće Biden na koji način funkcionira virus, ali Biden je rekao da samo pokušava biti oprezan.

“Ne smijemo spustiti gard samo zato što smo cijepljeni i sami u sobi”, rekao je Biden novinarima uz pomoć megafona držeći se razmaka od sedam metara. “Vidite, postoji jedna mala stvar koja se zove ‘kompjuterski virus’. Ha, kladim se da ste mislili da sam nekakav zastarjeli boomer bez dodira sa stvarnošću koji nema pojma o kompjuterima. Pa, kao prvo, prestar sam da bih mogao biti boomer — ja sam iz generacije prije toga — i koristio sam pisaće mašine još otkad sam bio dijete — što dosta sliči kompjuteru prije nego ga zaštekate na TV. Dakle, ja znam sve o kompjuterima, a oni dobivaju viruse. Možda i COVID. Tko zna? Bolje nositi masku u njihovoj blizini.”

Doktor Fauci se složio s Bidenovom procjenom. “Nismo proveli nikakva istraživanja o koronavirusima koji postaju kompjuterski virusi i kompjuterskim virusima koji se prenose na ljude”, rekao je Fauci, “stoga ne možemo isključiti tu opciju. Ja bih se držao podalje kompjutera koliko god je to moguće i ako se nalazite u njegovoj blizini, stavite masku na dio kroz koji odzračuje ventilator. I, kao što stalno ponavljam, molim vas zaključajte se u veliki ormar u vašem podrumu, budući da je to najsigurniji način da prebrodite ovu pandemiju.”

Drugi nisu bili toliko uvjereni i ismijavali su Bidena zbog ovog naizgled besmislenog nošenja maske nadjenuvši mu nadimke poput “Glupi Biden”, “Blesavi Biden” i “Biden — ne previše pametan čovjek”. Ipak, Biden ustraje sa svojim dodatnim oprezom, a posljednji put je viđen kako nosi masku dok je sam u kupaonici popravljao kosu. “Zrcalni Joe Biden bi mogao imati COVID, koliko ja znam”, objasnio je.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.