HOROWITZ: Stranka izdaje

David Horowitz

Screenshot: YouTube/VOA News

Kako nazivate stranku koja obilježava 20. obljetnicu najgoreg napada na domovinu otkad su Britanci spalili Bijelu kuću 1812. godine, kako bi korili Amerikance zbog njihovog progona muslimana? Naročito kad je taj napad bio inspiriran islamskom doktrinom u objavi (neisprovociranog) rata protiv “Židova i križara” (kršćana)? Kako nazivate predsjednika koji, na obljetnicu ovog napada, opisuje to kao “religiju mira”? Napad na Tornjeve blizance i Pentagon 2001. godine bio je inspiriran islamskim doktrinama koje su više od tisuću godine uzrokovale slične napade na Židove i kršćane, uključujući stotine tisuća klanja i odrubljivanja glava kršćanima u posljednjih dvadeset i napada na židovske civile prije samo godinu dana.

Islam je, bez ikakve sumnje, najratobornija, najnetolerantnija religija na ovom planetu, a opet vrhovni zapovjednik Amerike je brani kao “religiju mira” i upozorava američke građane koji obilježavaju neisprovocirani muslimanski napad, koji je odnio gotovo 3.000 nevinih života, da navuku kostrijet i posipaju se pepelom kako bi se iskupili za svoje zamišljene “progone” muslimana. Pogledaj statistiku, Joe. Židovi su ti koji su najprogonjenija vjerska skupina u Americi, uglavnom zahvaljujući priljevu radikalnih muslimana iz “Palestine” i drugih muslimanskih nacija koje su u ratu s Izraelom jer mrze Židove.

Kako nazivate stranku čiji su vođe preokrenuli dvadesetogodišnju pobjedu nad islamskih barbarizmom u zemlji koja nas je napala 11. rujna u ogromni poraz, napuštanjem ogromne zračne baze i 90 milijardi dolara vrijednog naprednog naoružanja bez borbe ili plana za njihov povratak i koja talibanske teroriste koji mrze Židove i kršćane čini “partnerima”, legitimizirajući ih pritom?

Kako nazivate stranku koja terorističkim talibanima dopušta provjeru desetaka tisuća afganistanskih izbjeglica koje ulaze u Sjedinjene Države i nestaju u općoj populaciji odakle teroristi u njihovim redovima mogu pokrenuti terorističke napade?

Kako nazivate stranku koja 81 milijun necijepljenih Amerikanaca tretira kao domaće neprijatelje i koja im, kršeći Ustav, nameće cjepivo čak i ako imaju zdravstvena stanja kojima bi cjepivo moglo naštetiti ili ih čak ubiti, ali dopušta stotinama tisuća neprovjerenih ilegalnih imigranata već zaraženih COVID-om prelazak američke granice i prijevoz u srce zemlje uz pomoć američkih zrakoplovnih snaga? I kad jednom stignu na odredište — besplatnu zdravstvenu zaštitu, socijalnu pomoć i obrazovanje?

Kako nazivate stranku koja odbija kazniti američke diplomate i vojne generale koji su omogućili najgori, najponižavajući američki poraz u našoj povijesti? Zašto ministar obrane Austin, šef Združenog stožera Milley i državni tajnik Blinken još uvijek drže svoja radna mjesta?

Kako nazivate stranku koja provodi nacionalni lov na vještice protiv bivšeg predsjednika i njegovih patriotskih pristaša, nazivajući ih “domaćih teroristima”, dok 99% nasilja dolazi iz antiameričkih redova Black Lives Matter i političke ljevice koju podržavaju demokrati?

Kako nazivate stranku čiji lideri zahtijevaju od svih američkih vojnika da se podvrgnu indoktrinaciji u ideologiju koja poziva na “demontiranje” Amerike i govori im da je njihova zakletva da će braniti Ustav zakletva da će braniti dokument koji kodificira “bijelu supremaciju”? Koji američki patriot će riskirati svoj mladi život za takvu zemlju?

Stranku koja je odgovorna za sve te radnje nazivate strakom koja je počinila izdaju. Današnji demokratski vođe oklevetali su Ustav i izdali naše građane i zemlju koju vole ubojitim neprijateljima. Patrioti moraju prestati okolìšati u vezi ove izdaje i nazvati je njezinim pravim imenom. Opozovite Bidena, Harris, Pelosi i Združeni stožer zbog izdaje. Tek kad se to dogodi, na horizontu će se pojaviti oporavak od ove noćne more.

Nazovite to izdajom.

David Horowitz je američki konzervativni aktivist, novinar i autor, osnivač Slobodarskog centra David Horowitz (DHFC) i urednik časopisa FrontPage.