Bayer se poklonio radikalnim ljevičarima – ukinuo je oglašavanje u emisijama Tuckera Carlsona i Laure Ingraham

Cristina Laila

Screenshot: YouTube/Gavin McInnes

Bayer je posljednja divovska korporacija koja je popustila pod pritiscima radikalnih ljevičara i odlučila ukloniti oglašavanje u emisijama dvoje vodećih (uz Hannityja) domaćina Fox News-a.

Bayer je prestao reklamirati svoje proizvode u dvije emisije Fox News-a, “Tucker Carlson Tonight” i “Ingraham Angle” prema Juddu Legumu, novinaru Popular Information-a.

Judd Legum je naveo anonimni izvor, no tvrtka još uvijek nije objavila službeno priopćenje.

Radikalni komunisti redovito ciljaju konzervativne medije, radijske i televizijske voditelje u svrhu njihovog deplatformiranja i vrše pritisak na oglašivače kao način ušutkavanja konzervativnih glasova.

Laura Ingraham našla se ovaj tjedan na meti jer je navodno “branila” Paula Nehlena, čovjeka koji je prethodno omalovažavao Židove na internetu, uključivši ga na popis ljudi koji su cenzurirani deplatformiranjem s društvenih medija.

“Svatko tko gleda Laurinu emisiju zna da je ona žestoki borac za slobodu govora i da je namjera segmenta bila isticanje rastućeg trenda jednostranog cenzuriranja u Americi”, navodi se u priopćenju Fox News-a.

Bayer je prethodno prestao sponzorirati emisiju Ingraham nakon što se ova rugala Davidu Hoggu, arogantnom učeniku iz Parklanda koji se žalio da ga je odbilo više koledža.

Izgleda kako je Bayer, nakon što je nastavio reklamirati svoje proizvode u emisiji Laure Ingraham, ponovno popustio zahtjevima radikalne ljevice.