Objašnjenje Epsteinovog vješanja ‘plahtom’ osporio bivši zatvorenik

Paul Joseph Watson

Službeno objašnjenje da se Jeffry Epstein objesio koristeći plahtu je u suprotnosti s tvrdnjama bivšeg zatvorenika iz istog objekta koji je rekao da posteljina nije bila mnogo čvršća od papira i da bi to bila “nemogućnost”.

“Jeffrey Epstein je pronađen obješen u svojoj ćeliji u donjem Mahnattanu s plahtom omotanom oko vrata pričvršćenom za vrh kreveta na kat”, izvijestio je New York Post.

“Osuđeni pedofil, koji je bio visok 183 centimetara, navodno se ubio klečeći na podu, zadavivši se improviziranom omčom, rekli su u ponedjeljak izvori policije.”

Međutim, ovoj verziji događaja suprotstavljaju se navodi bivšeg zatvorenika iz istog zatvora čije su tvrdnje također objavljene u New York Postu.




“Imate plahte, ali one su na razini papira, nisu dovoljno čvrste. On je imao 90 kila — to se nikad ne bi dogodilo”, rekao je bivši zatvorenik.

Izvor je također rekao da je samoubojstvo “nemogućnost” i da nije moglo biti počinjeno uz pomoć kreveta.

“Je li to mogao učiniti iz kreveta? Ne, gospodine. Postoji metalni okvir, ali ga ne možete pomaknuti. Nema pomičnih dijelova. Nema rešetki”, rekao je.

Kao što smo jučer izvijestili, Epsteinov cimer iz ćelije prebačen je dan prije navodnog “samoubojstva” milijunaša, što znači da nije bilo svjedoka.