Video iz 2015. godine prikazuje Trumpa kako osuđuje Epsteinov otok kao ‘apsolutnu kaljužu’

Paul Joseph Watson

Screenshot: YouTube

Novootkriveni video iz 2015. godine prikazuje Donalda Trumpa kako opisuje ozloglašeni “pedofilski otok” Jeffreyja Epsteina kao “apsolutnu kaljužu”.

Trump je iznio komentare tijekom intervjua koji je dao za Bloomberg kao odgovor na vijesti u to vrijeme da je Virginia Roberts Giuffre optužila Epsteina zbog prisiljavanja na seks s princom Andrewom kad je imala 17 godina.

“Taj otok je zaista bio kaljuža, nema sumnje oko toga, samo pitajte princa Andrewa, on će vam reći o tome — otok je bio apsolutna kaljuža i on je tamo bio mnogo puta”, rekao je Trump.

Trump je dodao da bi odnos Clintonovih s Epsteinom mogao za njih predstavljati “politički problem”.

Iako je Donald Trump svojedobno bio prijatelj Jeffreyja Epsteina, zabranio je milijarderskom pedofilu pristup svom odmaralištu Mar-a-Lago ubrzo nakon Epsteinove osude 2008. godine.




Epsteinova žrtva Virginia Roberts Giuffre potvrdila je u otpečaćenim sudskim dokumentima prošle godina da nije svjedočila umiješanosti Trumpa s bilo kojom Epsteinovom djevojkom ili ženom.

“Istina je da nije sudjelovao u seksu s nama, ali nije istina da je koketirao sa mnom. Donald Trump nikad nije koketirao sa mnom”, rekla je Giuffre.

Kao što smo istaknuli prošli tjedan, uoči svog pojavljivanja pred sudom, neki ljevičari veličali su Epsteinovu suradnicu Ghislaine Maxwell kao feminističku ikonu koja bi mogla pomoći srušiti Trumpa.