Demokrati se zaklinju da će naučiti iz pogreške Laburističke stranke nedovoljnog skretanja ulijevo

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Demokrati širom države pozorno su motrili dok su stizala izvješća o rezultatima izbora u Velikoj Britaniji. Željeli su vidjeti kako je prošla Laburistička stranka kako bi mogli naučiti iz eventualnih pogrešaka koje su napravili.

Pa, blago rečeno, laburisti su doživjeli brutalni masakr, izgubivši mjesta za koja nisu ni znali da imaju. I stoga su se demokrati zakleli da će naučiti iz njihove očigledne pogreške nedovoljnog skretanja ulijevo.

“Jasno je da su laburisti izgubili jer nisu bili dovoljno radikalni”, rekla je zastupnica Alexandria Ocasio-Cortez, koja je naizgled podržala Laburističku stranku Jeremyja Corbyna. “Mi nećemo ponoviti njihovu pogrešku. Moramo privući običnog Amerikanca zalažući se za politike koje bi u Sovjetskoj Rusiji bile kao kod kuće.”




Zastupnica Rashida Tlaib rekla je u izjavi: “Ljudi nisu izašli na birališta preko bare jer su Corbyn i njegovi borci bili previše konzervativni. Laburisti su doista trebali otići u krajnost, kao što to mi radimo u Demokratskoj stranci.”

“Također su mogli upotrijebiti malo više antisemitizma.”

Nancy Pelosi složila se s krajnje lijevim krilom svoje stranke, iako nije bilo jasno da li se zaista usuglasila s njima ili je jednostavno bila uplašena za svoj život.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.