Greta Thunberg osudila koronavirus zbog izazivanja apokalipse 10 godina prerano

The Babylon Bee

STOCKHOLM — Greta Thunberg osudila je epidemiju koronavirusa rekavši da je virus bezosjećajno prouzročio smak svijeta deset godina prije nego su klimatske promjene uopće dobile priliku za to.

Budući da je Thunberg poznata po svojim vatrenim govorima i predviđanjima sudnjeg dana u vezi klimatskih promjena, počela se brinuti da će širenje ovog virusa skrenuti pažnju od nje i njezinih hrabrih napora i umjesto toga izazvati svijet da zapravo brine o stvarnoj, neposrednoj krizi.




“Kako se usuđujete izazivati apokalipsu desetljeće prije nego se ona trebala dogoditi!”, vikala je na konferenciji za novinare. “Nisu me savjetovali o tome. U ovom trenutku bi trebala biti u školi, ali nisam, pošto je cijeli svijet pod blokadom mnogo godina prije nego sam predvidjela da će doći kraj.”

“Ja još uvijek postojim, znate!?”

U vrijeme objavljivanja, Thunberg je odbačena u kontejner za smeće iza sjedišta Demokratske stranke u Washington D.C.-u, u kojem je pronašla Davida Hogga i desetine druge djece koju su demokrati iskorištavali za svoju političku agendu sve dok nisu nadživjeli svoju korisnost.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.