PR katastrofa: Predsjednik Xi zaboravio s koronavirusa skinuti etikete ‘Made in China’

The Babylon Bee

PEKING — U incidentu koji predstavlja ništa manje od katastrofe odnosa s javnošću Komunističke partije Kine, predsjednik Xi Jinping je iznenada shvatio da je zaboravio skinuti etikete “Made in China” sa svih kopija koronavirusa koje je njegova vlada otpremila širom svijeta.

“Oh, sranje, znao sam da sam nešto zaboravio”, promrmljao je totalitarni komunistički predsjednik dok su njegovi znanstvenici pod mikroskopom pregledavali COVID-19 viruse i shvatili da svaka kopija virusa ima pričvršćenu izdajničku etiketu. “Sve ovo vrijeme pokušavam za ovu stvar okriviti Ameriku, a dokaz je bio upravo ovdje.”




“Kakva sramota!” Srećom za komuniste, američki mediji odmah su počeli nazivati svakoga tko je istaknuo postojanje etiketa rasistom, kupujući tako KPK-u vrijeme kako bi se uspjeli nositi s PR fijaskom.

KPK je objavila opoziv virusa, tražeći od svih koji posjeduju primjerke novog Wuhanskog koronavirusa da ih pošalju natrag u kontinentalnu Kinu kako bi se etikete mogle zamijeniti s novima na kojima piše “Made by Evil Pig-Dog President Trump”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.