Apsurdna tužba tvrdi da je Tucker Carlson seksualno uznemiravao ženu skinuvši svoj sako na setu

Paul Joseph Watson

Screenshot: YouTube/Gavin McInnes

Voditelj Fox News-a Tucker Carlson suočava se s apsurdnom sudskom tužbom u MeToo stilu nakon što je bivša gošća u njegovoj emisiji tvrdila da je “seksualno maltretirana” jer je vidjela Carlsona kako se na setu emisije presvlači u kožnu jaknu.

Tužbu, koja se također odnosi na Seana Hannityja i Eda Henrya, je podnijela bivša producentica Fox Business Network Jennifer Eckhart i bivša gošća tog kanala Cathy Areu.

U tužbi, Areu tvrdi da je bila “vezana za stolac” dok je Carlson zahtijevao od nje da ostane do kraja emisije kako bi razgovarala s njim.

U stvarnosti, Areu nije bila “vezana za stolac” — na stolac je bio pričvršćen mikrofon koji je upravo koristila za govor u emisiji.

Čini se kako na drugim mjestima u tužbi Areu sugerira da se Carlson presvukao ispred nje dok je ona bila “vezana za stolac”.

U stvarnosti, voditelj Fox News-a se jednostavno presvukao u svoju kožnu jaknu spremajući se za odlazak na božićnu zabavu.

Areu potom sugerira da joj je Carlson predložio da će te noći biti sam u New York Cityju u hotelu bez svoje supruge i djece.

Kao što komentator Mark Dice ističe, to bi se lako moglo pogrešno protumačiti i u stvarnosti je Carlson vjerojatno napomenuo kako mu nedostaju njegova supruga i djeca.




Čini se kako je tužba također motivirana ogorčenjem Areu što je rjeđe pozivana u Carlsonovu emisiju 2019. i 2020. godine.

Ukratko, tužba izgleda kao samo još jedan bijedni pokušaj klevetanja Carlsona, voditelja najpopularnije američke informativne emisije, koji je već nebrojeno puta dokazao svoju nepopustljivost suočen s pozivima na bojkot i tvrdnjama da zagovara bijelu supremaciju.

BTW, to je OVA Cathy Areu: