POGLEDAJTE: Tomi Lahren napadnuta za vrijeme užine s majkom

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: YouTube/Comedy Central

Tijekom vikenda, Tomi Lahren napadnuta je u restoranu kojeg je posjetila s majkom za vrijeme užine. Tomi, suradnica Fox News-a, verbalno je i fizički napadnuta, kako se čini, zbog svojih političkih stavova.

U video zapisima objavljenim na društvenim medijima, vidi se kako posjetitelji restorana vrijeđaju Lahren, nazivajući je “ku**m”, “rasistkinjom” i “pi***m”. U ponosno-objavljenom videu, žena baca vodu na 25-godišnjakinju dok je izlazila iz ustanove.

Jedan muškarac, bodren od ostatka rulje, psovao je Lahren: “Je*** ovu kuč**. Je*** ovu kur**. Rasistička kur**. Zašto si uopće ovdje? Izvedite ovu kuč** odavde. Je*** ovu kur**.”

Žena koja je objavila video napisala je u postu: “Tko god je momak koji ju je psovao, nadam se da imaš nevjerojatan dan.”

Druga snimka, objavljena od iste osobe, nosi opis: “Tko god je bacio piće na Tomi Lahren, hvala ti.”

Lahren je na napad odgovorila u utorak navečer, objavivši na Twitteru: “Cijenim riječi podrške – čak i od onih koji me inače ne vole. Sloboda govora je dar – nema potrebe pribjeći takvom napadu.” Lahren je dodala da će raspravljati o incidentu u emisiji ‘Fox & Friends’ u srijedu ujutro.