Donald Trump 1991. zaustavio napadača iako nije bio naoružan

Michael J. Knowles

Demokrati, vjerni svojoj ignorantnosti, ponovno se podsmjehuju Trumpu nakon što je sugerirao da bi ušao nenaoružan u Parklandsku školu tijekom pucnjave. Na sastanku sa guvernerima s kojima je razgovarao o sigurnosnim mjerama u školama, Trump je izjavio: “Stvarno vjerujem da bi utrčao u školu bez oružja. I mislim da bi većina ljudi koja se nalazi u ovoj sobi to isto učinila.” Protivnici Trumpa su brzo regirali. Tvorac “Family Guya” Seth McFarlane postao je ovaj GIF predsjednika Trumpa:

Filmska zvijezda iz 70-ih godina, Mark Hamill, tweetao je:

Trumpovi slabo-obrazovani kritičari odlučili su zanemariti povijest, uključujući incident koji se dogodio 1991. godine u kojem je The Donald požurio spriječiti pokušaj pljačke u New Yorku i otjerao napadača iako nije imao nikakvo oružje pri ruci. Kako je novinar New York Daily Newsa, James Rosen izvjestio: “Kad je ugledao velikog tipa koji sa velikom palicom napada drugu osobu, Donald Trump je napravio ono što bi i svaki milijarder sa samopoštovanjem učinio: Naredio je svom vozaču da zaustavi auto.” Trump se suočio sa napadačem, koji ga je prepoznao i tvrdio da nije htio učiniti ništa loše. Trump ga je navodno upitao: “Kako misliš da ne radiš ništa loše, a mlatiš čovjeka palicom?” Pljačkaš je nakon toga pobjegao.

Da čitatelji ne misle kako je taj događaj samo Trumpova fikcija, Rosen je dodao svjedoka koji je potvrdio priču: “Odjednom se zaustavila dugačka limuzina iz koje je izašao Donald Trump. Povikao je ‘Spusti tu palicu. Što to radiš?’ Tip je spustio palicu, došao do njega i počeo razgovarati.” Rosen je usporedio taj incident sa brutalnom pljačkom Trumpove postarije majke koja se desila mjesec dana prije, i koja je također bila zaustavljena zahvaljujući intervenciji stranca.

Dvije stvari su jasne: zablude Demokrata nemaju nikakve veze sa stvarnošću, i nikad ne reci nikad kad je u pitanju Donald Trump.