Sveučilišni prosvjednici viču, pjevaju i uključuju zvučnike kako bi utišali Christinu Sommers

Nichole Cooper

Screenshot/YouTube/LwC

Konzervativci koji pokušavaju održati govor na koledž kampusima imaju isti problem kao feministkinje koje pokušavaju navući spandex. Ne dešava se bez pružanja otpora. SJW (Borci za političku korektnost – op. a.) “protesti” su uvijek zabavni. Osim kada prerastu u ušutkavanje i prijetnje onima s čijim mišljenjem se ne slažu. Točno to se desilo kad je Christina Hoff Summers, konzervativni filozof protiv feminizma, pokušala održati govor u školi prava ‘Lewis i Clark’.

“Pokušala” je ključna riječ.

Simpatično. Napisali su svoju verziju pjesme Kumbaya. Treba im samo logorska vatra koju će napraviti od auta kojeg su zapalili.

“Sramite našu školu prava i naše studentsko tijelo!”

Ne, prosvjednici su ti koji se sramote. Ne znaju osnove stvari Ustava. To jest, 1. amandman. Koja žalosna institucija pravnog “obrazovanja”.

Hura. Druga strofa.

Jako zrelo ponašanje.

Za one koji ne znaju Christinu Sommers, ona je prekrasna žena koja ima puno toga za reći o tome kako je feminizam postao toksičan za žene. Samoprozvani feministi nisu slavili to što je žena došla govoriti na kampus. Nisu primjetili da su većina prisutnih u publici bile žene. Utišali su ženu koja je htjela podijeliti svoje poglede i svoju uspješnu karijeru. U profesiji kojom dominiraju muškarci: filozofiji.

Prema tim SJW protesnicima, definicija tolerancije je pisati pjesme u ključu Phoebe Buffay. Definicija jednakosti je zastrašujuća raznolikost misli sa muškobanjastim lezbijkama u crnim jaknama i rap glazbom. Krasno.

Upoznajte gđu Sommers dok ju gledate kako uznemirava SJW. Uzmite kokice.