Eminem mijenja rat protiv Trumpa za rat protiv NRA i vlasnika oružja

Screenshot/YouTube

Tijekom prošle godine, Eminem je u potpunosti prihvatio partizansku politiku, proglašavajući rat predsjedniku Trumpu i poručio “jeb… se” svojim fanovima koji su glasali za njega, a sada je našao novu metu napada: NRA i vlasnike oružja.

U nedjelju je tijekom izvođenja svoje pjesme “Nowhere fast” na dodjeli muzičkih nagrade iHeartRadia u Forumu u Inglewoodu, Kaliforniji, dodao stih koji optužuje NRA, predsjednika “marionetu” i općenito vlasnike oružja, koje je opisao da “grle svoje oružje” i “vole oružje više nego svoju djecu”.

Evo Eminemovog novog “gun control” stiha:

This whole country is going nuts, and the NRA is in our way.

They’re responsible for this whole production.

They hold the strings, they control the puppet,

And they threaten to take donor bucks.

So they know the government won’t do nothing and no one’s budging.

Gun owners clutching their loaded weapons;

They love their guns more than our children

Eminemov rap protiv oružja predstavio je preživjeli iz Parklandskog masakra Akex Mascou, koji je optužio političare za slanje “misli i molitva” i da “ne rade ništa kako bi uveli neophodne promjene da se spriječi ponavljanje tragedije”. Aktivisti za kontrolu oružja, uključujući nekolicinu studenata aktivista iz Parklanda, posebno su usmjerili svoju pozornost na NRA, koje prikazuju da “u osnovi ubijaju djecu”.

45-godišnji reper, čiji je novi politički nabijeni album “Revival” debitirao na broju 1, u više navrata je usredotočio kritike na Trumpa, uključujući nastup za BET (Black Entertainment Television) u kojem je prikazao Trumpa kao rasista i osudio sve koji su glasali za njega.

“Svaki moj fan koji je i njegov fan, podvlačim crtu na pijesku”, rekao je na svom BET nastupu u listopadu 2017. “Ili ste za ili protiv i ako se ne možete odlučiti tko vam se više sviđa, uz koga bi trebali stajati, ja ću to učiniti za vas ovim riječima: Jeb… se.”

Usprkos njegovim opsesivnim napadima na Trumpa, Predsjednik još nije odgovorio na provokacije, što je Eminema potaknulo da se javno požali zbog Predsjednikovog ignoriranja. “Bio sam i još uvijek sam jako ljut”, rekao je Eminem u intervjuu prošlog listopada. “Nemogu podnijeti tog ‘motherf***era’. Osjećam kao da ne obraća pažnju na mene. Očekivao sam da će nešto reći, ali iz nekog razloga nije ništa rekao.”

Evo Eminemovog “zanemarenog” anti-Trump repa:

Top komentar na Daily Wire-u:

BONUS: Parodija Eminema u režiji Stevena Crowdera i Owena Benjamina