Kraj “Igre prijestolja” mogao bi razljutiti neke od fanova

David Hookstead

Zvijezda “Igre prijestolja”, Iain Glen, koji tumači ulogu Joraha Mormonta, nedavno je razgovarao o zadnjoj sezoni popularnog serijala i dao je naznake da će kraj biti poprilično “divlji”.

Glen je u razgovoru za Indian Express rekao:

Nakon što sam pročitao scenarij, pomislio sam da je brilijantan. Ja sam također fan serije i ispunio je moje nade i očekivanja; osjećao sam (da je to) završetak… Ali vidjet ćemo. S nečim što ima toliko fanova kao “Igre prijestolja”, ne možete ugoditi svima. Sve što mogu reći je da ćemo raditi ono što smo i prije… Pisci su napisali fenomenalne epizode. Do sad su puno toga pogodili, tako da sam siguran da će se to nastaviti.

Ne znam kako se vi osjećate, ali ja sam prilično uzbuđen. Nemam pojma što će se dogoditi u poslijednjoj sezoni, pošto do sad nije bilo “curenja” informacija. To mi se sviđa. Što manje “curenja”, tim bolje.

Nakon ove izjave, njegova opaska “ne možete ugoditi svima”, tjera me na mišljenje da će se nešto nepredviđeno dogoditi i da će to vjerojatno razljutiti neke od obožavatelja. Možda će naš ljubimac Jon Snow ovaj put stvarno umrijeti ili naša ljubimica Daenerys neće ostati živa. Ako izgubimo našu slatku plavu kraljicu, ja ću izgubiti glavu. Zbilja ću izgubiti glavu.

Premijera finalne sezone predviđa se tijekom 2019. godine.