Planirano roditeljstvo: Trebamo Disney princezu koja je imala abortus

Amanda Prestigiacomo

Kad dražesni ljudi u abortus tvornici, financiranoj od strane poreznih obveznika, pod imenom Planirano roditeljstvo ne gase živote i ne vješaju cijene na dijelove tijela u unosnom biznisu, “probude” se na društvenim medijima.

U utorak, u objavi na Twitteru, podružnica Planiranog roditeljstva iz Keystone-a istaknula je nove zahtjeve za buduće Disneyeve princeze, uključujući onu čije je nerođeno dijete ubijeno u maternici.

Trebamo disney princezu koja je imala abortus

Trebamo disney princezu koja je pro-choice (za abortus – op. a.)

Trebamo disney princezu koja je nedokumentirani imigrant

Trebamo disney princezu koja je sindikalni radnik

Trebamo disney princezu koja je trans

— Planned Parenthood Keystone (@PPKeystone) March 27, 2018

Umjesto da naučimo naš pomladak da se založe za one bez glasa i da slave istinsku raznolikost, Planirano roditeljstvo želi da se naša djeca desenzibiliziraju na smrt nedužnih, pogotovo onih koje oni smatraju nedostojnima za život – naravno, u ime feminizma.

A to čak nije niti šokantno. To je slika i prilika modernog Zapadnog feminizma. Zaboravite (lažne) dane “sigurne, legalne i rijetke”, pobačaj “osnažuje” žene. Samo pitajte #ShoutYourAbortion društvo. Planiranom roditeljstvu i njihovoj kamarili, žensko osnaživanje mora biti postignuto signaliziranjem mladim djevojkama da njihove vlastite težnje nadmašuju pravo na život drugoga, a da ubijanje nerođenog djeteta nije griješan i fatalan čin, već je dostojan i vrijedan pohvale feministički sakrament.

Postoji toliko neodgovorenih pitanja u vezi planiranja Princeze Abortus. Da li će biti uključeni uređaji za obavljanje pobačaja, poput forcepsa i ručnog usisavača koji se koriste za komadanje i isisavanje djeteta? Da li ćemo dobiti uvid u troškove postupka? A što je o cijeni koju je Planirano roditeljstvo izvjesilo za “fetalno tkivo”? Hoće li biti opisani tjelesni i emocionalni ožiljci koji tako često ostaju ženama nakon abortusa?

Kao što je Ben Shapiro napomenuo, ono što nam treba je “Disney princeza koja če upotrijebiti svoje kraljevske ovlasti kako bi prestali financirati vaše glupe guz…”.

Podružnica Planiranog roditeljstva je u međuvremenu obrisala tweet, što dokazuje da nisu samo zli, već su također i kukavice. Evo screenshota: