Slavne osobe i ljevičari objavljuju tweetove zahvalnosti zbog požara u Trumpovom tornju, u kojem je jedna osoba izgubila život

Emily Zanotti

Dok su u subotu vatrogasci žurili kako bi ugasili požar koji je izbio u njujorškom Trump Toweru, slavne osobe i probrani ljevičari otišli su na Twitter kako bi se veselili požaru i sugerirali da su Trumpovi suradnici uzrokovali požar kako bi uništili dokaze.

Vođa je, ironično, bio jedan od utemeljitelja ‘djeca cvijeća’ i glazbenik David Crosby, čija poruka mira i sklada se očito odnosi samo na ljude koji djele njegovo mišljenje. Crosby je tweetao link vezan na priču o vatri s porukom “oh boy. burn, baby, burn.”

Nakon nekog vremena je obrisao tweet, ali Internet je zauvijek.

Požar je usmrtio jednu osobu, a još nekoliko njih prošlo je s ozljedama.

Crosby naravno nije bio jedini koji je slao tweetove podrške u trenucima kad je požar harao u apartmanu na 50. katu ikonske zgrade u centru grada. Nekoliko ljevičara također je pohitalo na Twitter kako bi “dodali ulje na vatru”.

“Stručnja za mentalno zdravlje”, Jeffrey Guterman, tvrdio je da je “uzbuđen” mogućnostima destruktivnog i opasnog požara na neboderu.

Drugi su slijedili.

Guterman je kasnije objasnio da se nadao da će “neće biti ozljeda” i da je “sad manje uzbuđen”, ali da mu je još uvijek “drago” i da se “nada velikoj šteti”. Šarmantno.

Ostali su imali vlastite teorije o tome što je uzrokovalo požar u stambenom djelu nebodera.

Jako smiješno.