Tucker izazvao Colberta na debatu o mogućem ratu u Siriji

Screenshot/Tucker Carlson Tonight

Tucker Carlson izazvao je u srijedu voditelja CSB-a Stephena Colberta na debatu o pravim razlozima za pokretanje rata u Siriji.

Ranije ovog tjedna, osnivač Daily Callera postavio je pitanje da li je napad kemijskim oružjem zapravo počinio Assadov režim, zbog čega je žestoko kritiziran.

“Stephen Colbert vodi kasnonoćni show na CBS-u”, rekao je Carlson u srijedu. “Možda se ne slažete s njegovom politikom, ali on nije glup. Dovoljno je pametan da se ne uključi u raspravu koja bi ga razotkrila kao bezumnog ratnog huškača koji se predstavlja kao liberal, pa umjesto toga govori o pandama.”

“Colbertov segment je trajao najmanje 4 minute. Mi smo ga skratili iz ljubaznosti, dok je naš originalni segment s pandom trajao 30 sekundi i prikazan je na kraju emisije u ponedjeljak”, naveo je Carlson. “Ipak, to je ono na što je skočio CBS i CNN i ostali mediji, koji su protekli tjedan proveli huškajući ovu administraciju na rat.”

“Oni nemaju interes za objašnjenje na koji način bi bombardiranje Sirije pomoglo Americi, nije ih briga, pa umjesto toga ismijavaju pande. Možda postoji pravi razlog za rat u Siriji, željeli bi to čuti. Molimo se da to čujemo, voljeli bismo to čuti od samog Colberta. Ovdje je uvijek dobrodošao, ali naravno da nikad neće doći.”