Nastavlja se ludilo Jima Carreyja na Twitteru

James Barrett

Screenshot/Jimmy Kimmel Show

Jim Carrey, svojedobno najplaćeniji glumac u Hollywoodu, postaje sve poznatiji po svojim divljim i ne momente ekscentričnim ljevičarskim političkim crtežima. Svježi od uzrokovanja bijesa manje više svih zbog vjernog portreta glasnogovornice Bijele kuće Sare Huckabee Sanders i svoje fantazije o Trumpovim sinovima koje slon nabija na kljove, Carrey je ponudio još jednu bizarnu sliku kojom se usmjerio na još jedan konzervativni glas: Sean Hannity, voditelj najgledanijeg programa na Fox News.

U ponedjeljak, na saslušanju popraćenim velikim publicitetom, Michael Cohen, osobni odvjetnik predsjednika Trumpa, bio je prisiljen otkriti da je njegov tajanstveni “treći klijent” Hannity. Na neki način. Hannity je rekao da zapravo nikad nije uzeo ili platio Cohenove usluge, nego je samo “povremeno” tražio njegov “uvid i perspektivu” o nekim pravnim pitanjima, uglavnom vezano za nekretnine.

Ali bez obzira na to, Hannity je sada povezan s Trumpovim “toksičnim” “fixerom” i stoga je postao metom izrugivanja Carreyja:

Ako niste odnedavno provjerili Carreyjev Tweeter, očito je imao puno vremena na svojim rukama i puno politike na svom umu. Evo nekoliko njegovih posljednjih politički nabijenih objava: