James Woods imao epski dan na Twitteru

Ryan Saavedra

Screenshot/YouTube/WGA West

Novi tjedan započeo je praskom u ponedjeljak s konzervativnim glumcem Jamesom Woodsom, koji je na Twitteru stručno trolao nekoliko svojih ideoloških neprijatelja na ljevici.

Prvo, Woods je reagirao na tweet senatorice Kamale Harris (demokrat-Kalifornija) u kojem je napisala: “I dalje sam posvećena podizanju minimalne plaće, besplatnim javnim koledžima i sveučilištima i jamčenju zdravstvene zaštite za sve #MedicareforAll.”

Woods je odgovorio:

Slijedeći na redu je bio rasni provokator Tariq Nasheed nakon što je napisao: “Još uvijek nisu našli teroristu [Waffle House pucač]… I još uvijek vidim ovu suosjećajnu “mentalno bolestan” narativu koja se vrti oko njega. Znači ovaj lik je dovoljno pametan, svjestan i proračunat da nadmudri i izbjegne sve policijske snage… Ali je mentalno bolestan… #ok”

Woods je odgovorio:

Onda je došla krajnje-lijeva feministkinja Jessica Valenti, koja je napisala: “Ljudi koji nalaze LGBTQ jezik ‘zbunjujući’: Ako drugi razred moje kćeri to razumije, možete i vi.”

Woods je ispalio natrag:

Slijedeća je bila krajnje-lijeva aktivistica iz Parklandske škole Emma Gonzalez, koja je tweetala lažnu informaciju: “FBI definira masovnu pucnjavu kad je ubijeno 4 osobe (ne uključujući strijelca). Masovne pucnjave događaju se u crkvama, školama, na konertima, u restoranima s vaflima – posvuda. Samo ne u drugim zemljama.”

Woods odgovara:

Woods je ostavio najbolje za kraj, nakon što je MSNBC-jev Joe Scarborough napisao: “Proveo sam svoj odrasli život agresivno napadajući stajališta koja su ovi predsjednici zauzimali. Ali nemam sumnje da je svaka akcija koju su poduzeli imala namjeru da ojača Ameriku, zaštiti domovinu i sačuva Ustav. Nažalost, to nije slučaj s DJT.”

Woods ga je stavio tamo gdje mu je mjesto: