DOGODILO SE: Kanye West se susreo s Candace Owens

Paul Bois

Prošli tjedan, Kanye West zapalio je internet svojim tweetom u kojem je pružio podršku crnoj konzervativnoj komentatorici Candace Owens, rekavši kako cijeni način na koji je izazvala crno razmišljanje. Ako to nije bilo dovoljno da dovede ljevicu do ludila, nakon toga je izjavio svoju “ljubav” prema Trumpu i objavio fotografije sebe u MAGA odjeći. Kanye u niti jednom trenutku nije popustio, čak niti pred ljudima koji su ga nazivali psihopatom.

Od tada, Kanye je proglašen izdajnikom svoje rase od strane vođa crne političke misli, dok su slavne osobe od Jordana Peela do Snoop Doga predložili da Kanye West možda govori iz dubina “potonulog mjesta” – referenca na hit film “Get Out”, u kojem su crni muškarci i žene ispranog mozga zarobljeni u zatvoru kodnog imena “potonulo mjesto” od strane bijelih, liberalnih elita.

Niti jedna od taktika zastrašivanja i zlostavljanja nije gurnula Kanyea u kut i glasoviti reper se sada fotografira s konzervativnom komentatoricom Candace Owens i osnivačem Turning Point USA Charlijem Kirkom. S Twitter feeda Donalda Trumpa Jr-a:

Susret je vjerojatno bio odgovor na zahtjev Candace Owens, nakon što joj se Kanye West prošli tjedan naklonio šeširom: