HORROR: Pucač iz Parklanda snimio video prije masakra. Evo što je rekao.

Ryan Saavedra

U srijedu su objavljeni videozapisi koje je napravio poremećeni pucač iz Parklanda i koji pokazuju mogući motiv za njegove akcije.

“To će biti veliki događaj”, rekao je pucač iz Parklanda prije nego što se počeo smijati. “I kada me vidite na vijestima, znat ćete tko sam.”

“Ja sam ništa, ja sam nitko”, rekao je pucač. “Moj život je ništa i besmislen je. Živim samotnjački život, živim u osami i samoći. Mrzim sve ljude i sve stvari.”

19-godišnjak je rekao da mu je cilj ubiti najmanje 20 ljudi, izjavivši: “Dosta mi je ljudi koji mi govore da sam idiot i glupan… svi ćete znati moje ime. Uz pomoć mojeg AR-a svi ćete znati tko sam ja.”

“Postoji određena skupina školskih pucača koji su tražili slavu”, rekao je Peter Langman, klinički psiholog, za Miami Herald. “Žele biti poznati. Žele se pretvoriti iz nikoga u nekoga, a jedini način za koji vjeruju da to mogu napraviti je da ubiju masu ljudi.”

Upravo iz tog razloga Daily Wire više ne objavljuje imena i fotografije masovnih pucača i potencijalnih masovnih pucača koje su zaustavili policijski službenici prije izvršenja njihovih napada.