POGLEDAJTE: TBS-ova Samantha Bee nazvala Ivanku Trump ‘neodgovornom pi***m’

Ryan Saavedra

Screenshot: TBS Video

TBS-ova Samantha Bee, u srijedu navečer izjavila je odvratne komentare o najstarijoj kćeri predsjednika Donalda Trumpa, Ivanki, nazivajući je “neodgovornom pi***m”. Komentar je uslijedio nakon što je govorila da Ivanka mora učiniti nešto u vezi imigrantske politike svog oca.

“Razgovarat ćemo o rasizmu i upravo sam uzela Ambien, stoga, vežite se svi!”, započela je Bee na otvaranju svoje emisije, aludirajući na nedavni incident Roseanne Barr. “Vjerovali ili ne, nešto je još važnije bilo na Twitteru ovaj tjedan.”

Bee je pokrenula razgovor o pitanjima imigranata i čak priznala da je Trump “napola u pravu” kada je okrivio demokrate za imigracijske probleme s kojima se Sjedinjene Države trenutačno suočavaju.

“I sada, nakon desetljeća ignoriranja tog problema, Amerikanci su napokon počeli obraćati pozornost”, rekla je Bee.

Bee je zatim prešla u napad na Ivanku Trump zbog toga što je objavila fotografiju na Twitteru na kojoj drži u rukama svoje djete, dok su mediji tvrdili da Trumpova administracija okrutno razdvaja imigrantsku djecu od svojih roditelja.

“Ivanka Trump, koja radi u Bijeloj kući, odlučila je objaviti drugi najnesvjesniji tweet koji smo vidjeli ovog tjedna”, nastavila je Bee. “Znaš, Ivanka, to je prekrasna fotografija tebe i tvojeg djeteta, ali dopusti mi da ti kažem, kao majka majci, uradi nešto oko imigrantske prakse svog tate ti neodgovorna pi**o!”