James Woods spustio Nancy Pelosi na zemlju nakon što kritizirala najnovije brojke u gospodarstvu kao “beznačajne” i “loše za srednju klasu”

Cristina Laila

Screenshot/YouTube/WGA West

Demokrati su uvjereni da ako spomenu “srednja klasa” dovoljan broj puta, Amerikanci će se uspjeti prevariti da glasaju za njih i njihovu politiku ubijanja radnih mjesta i otvorenih granica.

Stopa nezaposlenosti u SAD je prema najnovijim izvještajima objavljenima u petak sada na 3,8%, a to je najniža stopa nezaposlenosti još od 2000.!

Nezaposlenost crnaca je na najnižoj razini u povijesti. Plaće ponovno rastu.

Te vijesti bile su previše za Pelosi i njezine “mrvice”.

Vođa senatske manjine kritizirala je najnovije brojke nezaposlenosti kao beznačajne i loše za srednju klasu. Ona je stvarno luda.

Naravno da Pelosi laže.

Demokrati nemaju plan. Mogu samo kukati.

James Woods zakucao je lažljivu Pelosi i demokrati tijekom vikenda. Objavio je slijedeći tweet:

#Pelosi je prestravljena što Amerikanci ponovno rade, naravno. Cijela #Demokratska strategija se temelji se na socijalnoj pomoći, ilegalnoj imigraciji i oporezovanju onih koji rade i stvaraju. Bijeda i siromaštvo su regrutacijski alati Demokratske stranke.

Nakon tog tweeta, James Woods objavio je još jedan na kojem se nalazi naslovnica New York Posta sa pozitivnim naslovom “U novcu smo” (We’re in the Money) i podsjetio Amerikance da zapamte da u studenom “Pelosi to želi prekinuti”.

James Woods je 100% u pravu.

Demokrati nemaju nikakve poruke za Amerikance i to je razlog zašto se njihova platforma sastoji od zaštite ilegalnih stranaca (uključujući i ubojice iz bande MS-13) i kupovine glasova stvaranjem stalne klase ljudi na socijalnoj pomoći. Patetično.