Amber Heard slučajno otkrila PRAVI RAZLOG zašto Hollywood brine o ilegalnim imigrantima

Emily Zanotti

Holivudska glumica (i bivša žena Johnnyja Deppa), Amber Heard, slučajno je otkrila što točno holivudski aktivisti misle o ljudima koje “spašavaju”, kad je u utorak objavila tweet o “kontrolnoj točki ICE-a” blizu njezinog doma u Los Angelesu.

“Upravo sam čula da postoji kontrolna točka ICE-a u Hollywoodu, nekoliko blokova udaljena od mjesta gdje živim”, tweetala je Heard. “Bolje da svi odvezu svoje domaćice, dadilje i vrtlare kući večeras.”

Ovo… puno otkriva. I ne zbog toga što je zapravo rasistički pretpostaviti da svi “ilegalni imigranti” rade kućanske i ostale nekvalificirane poslove. Postavlja se pitanje koga točno holivudski aktivisti vjeruju da štite kad se pojavljuju pomodarski kasno u emigracijskim prosvjedima duža kalifornijske granice, ali dovoljno rano da poziraju na fotografijama za Instagram.

Čini se da barem Amber Heard vjeruje da podklasa ilegalnih imigranata uglavnom služi kako bi služili njezinu A i B-listu kao potencijalno potplaćeni, prekomjerno zapoisleni, nezakonito zaposleni sluge, koji nemaju zaštitu državnih i saveznih vlasti od maltretiranja ili zlostavljanja, osim ako priznaju svoj nedostatak pravnog statusa u kojem slučaju bi bili deportirani.

Mnogi koji se slažu o imigracijskoj politici Donalda Trumpa shvaćaju da treba reformirati cijeli sustav, tako da oni koji žele su Sjedinjenim Državama pronaći bolji život nisu zarobljeni u slabo plaćenim poslovima.

Heard je obrisala tweet nakon što je na njega ukazao TMZ.

Što se tiče “kontrolih točki”, čini se da su izmišljene (i, uostalom, kontrolnim točkama upravlja Granična patrola, a ne ICE).