Mark Levin: ‘Progresivizam je oblik tiranije’

Jacob Airey

Screenshot: YouTube/LevinTV

Fox News i voditelj CRTV-a Mark Levin analizirali su nedavnu kontroverzu oko glumca Mark Duplassa, koji je, ako se sjećate, objavio tweet u kojem je pohvalio konzervativca Ben Shapira, prije nego što ga je obrisao i ispričao se zbog njega. Ljevica je brutalno napala holivudskog insajdera jer se usudio sugerirati da je konzervativac razuman.

Levin je izrazio šok konzervativčevom reakcijom na incident, inzistirajući da je “progresivizam oblik tiranije”.

“Oko čega je sva ova zbrka?”, pitao je u četvrtak u svom radio programu. “Mislim, mi konzervativci razumijemo ovo, zar ne? Razumijemo totalitarni način razmišljanja ljevice.”

Levin je nastavio: “Zašto je ovaj konkretni slučaj tako šokantan, kada se to dešava svaki dan već godinama, ako ne i desetljećima? Ne razumijeti ovo znači ne razumijeti progresivizam i totalitarni način razmišljanja”.

Levin je također analizirao kako ljevica koristi ove incidente kako bi napala individualizam i slobodu mišljenja.

“Oni prigrljuju ovaj etatizam, ovaj utopijanizam, stoga pojedinac mora biti prebijen na mrtvo ime”, rekao je. “Svatko tko ima nezavisnu misao ili suprotnu misao mora biti oklevetan.”

“Šokira me činjenica da su ljudi iznenađeni s tim. Oni u osnovi ne razumiju progresivizam. Progresivizam je oblik tiranije, cijelo vrijeme govorim o tome, s totalitarnim načinom razmišljanja”, dodao je.

Također je govorio o tome kako je napadanje pojedinaca zajedničko svim progresivcima.

“Naravno da vas napadaju”, rekao je Levin. “Napali su i mene i napasti će bilo koga tko se usudi ustati i govoriti o slobodi… pravoj slobodi.”

Mark Levin uvršten je u Nacionalnu radijsku Kuću slavnih početkom ove godine.