PRIORITETI: Pro-gamer ostavio ‘najseksi voditeljicu vremenske prognoze na svijetu’ kako bi se usredotočio na igranje

Hank Berrien

Screenshot: YouTube

24-godišnji profesionalni “Call of Duty igrač” odlučio je da se treba više usredotočiti na svoj posao, stoga je ostavio svoju djevojku, koja je prozvana ‘najseksi voditeljicom vremenske prognoze na svijetu‘.

Douglas “FaZe Censor” Martin objavio je odluku da se razdvoji od svoje djevojke Yanet Garcia, 26, na YouTubeu, izjavivši: “Nemam vremena za djevojku”. Rekao je: “Osjećam da se sve počelo mijenjati kada je odlučila prihvatiti ponudu za posao u Mexico Cityju”. Martin je dodao da ju je “u potpunosti podržavao”, ali njegova koncentracija mora biti usmjerena na “Call of Duty”, budući da je pod ugovorom.

Martin je nastavio: “Za mene je mogućnost da budem profesionalni igrač Call of Dutyja … YouTuber, stvaranje videa, igranje Call of Dutyja puno radno vrijeme, voditi brigu o dva psa, imati kuću, prolaziti kroz renoviranje i onda još imati djevojku; to je kao da sam morao odabrati svoj otrov onoga čemu sam htio posvetiti svoje vrijeme i fokus. Postoji samo 24 sata u jednom danu.” Istaknuo je da bi igrao “Black Ops IV” puno radno vrijeme dok bi ona “tamo obavljala svoj posao”.

Garcia je prezentirala vrijeme na meksičkoj TV stanici Televisa Monterrey; postala je poznata po tome što je objavljivala slike na kojima je nosila odjeću koja je malo toga prepuštala mašti.

Tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu, dopustila je dvojici komentatora da šutnu njezinu stražnjicu “za sreću” prije utakmice koju je meksička reprezentacija igrala s Njemačko,.

Prema New York Postu, “Martin se mučio ove godine, propuštajući prvu etapu ‘Svjetske lige Call of Duty’, prije nego što je potpisao za drugu momčad koja je osigurala mjesto u 2. etapi, kako bi obezbjedio svoje mjesto tamo… Garcia ima 6,5 milijuna sljedbenika na Instagramu, prema Martinu koji ima 1,5 milijun. Na YouTubeu, međutim, on ima 2,5 milijuna pretplatnika, a ona 480.000.”