POGLEDAJTE: Demokratski zastupnik napravio LUDI prijedlog vezan za ilegalne imigrante

Ryan Saavedra

Screenshot: YouTube/Face The Nation

Demokratski zastupnik iz New Yorka, Joe Crowley, sugerirao je u srijedu da bi Sjedinjene Države morale financijski kompenzirati imigrante koji su ilegalno ušli u zemlju zbog predsjednika Trumpa.

“Razvdajanje ove djece je jedna od najgorih stvari kojoj sam svjedočio u svojih 20 godina ovdje u Zastupničkom domu”, rekao je kongresmen. “Ovu djecu treba čim prije ujediniti s roditeljima. Još jednom, postupci administracije u prvom redu, s nemogućnošću spajanja tih obitelji, su vrijedni prezira.”

Crowley, koji nedavno, na veliko iznenađujuće, nije uspio osigurati demokratsku nominaciju za svoje mjesto Zastupničkom domu izgubivši od demokratske socijalistice Alexandre Ocasio-Cortez, tada je predložio da porezni obveznici financijski kompenziraju imigrante koji su ilegalno ušli u Sjedinjene Države.

“Šteta koja je učinjena ovoj djeci biti će trajna, a tim obiteljima, također, doživotna”, nastavio je Crowley. “Zapravo, predlažem da budu kompenzirana zbog onoga što im je administracija učinila. Prvi oblik naknade trebao bi biti ponovno ujedinjene tih obitelji.”

POGLEDAJTE: