Juanita Broaddrick suočila se s #MeToo aktivisticom Alyssom Milano zbog pro-Clinton tweeta

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: YouTube/The Daily Signal

U utorak ujutro, na internetu je ponovno uskrsnuo tweet glumice i #MeToo aktivistice Alysse Milano u kojem slini za navodnim silovateljem i bivšim predsjednikom Billom Clintonom.

“Bill Clinton, toliko te volim. Luđačkom količinom ljubavi”, objavila je Milano 2012. godine.

Sasvim prirodno, ovo je izazvalo veliku pozornost.

Milano tvrdi da se zalaže za žrtve i uporno zastrašuje one koji imaju smjelosti ispitivati vjerodostojnost i istinitost optužbi za seksualne prekršaje. Ljevičarska glumica držala je, na primjer, znak “Ja vjerujem preživjelima” tijekom prošlotjedne rasprave Odbora za pravosuđe u vezi s neosnovanim i mutnim optužbama za seksualni napad pokrenutima protiv kandidata za Vrhovni sud, Bretta Kavanaugha. Također je u nedavnom uvodnom editorijalu CNN-a, nazvala je Kavanaugha “seksualnim predatorom” i rekla da vjeruje njegovoj optužiteljici Christine Blasey Ford, podsjećajući na “nepogrešivi zvuk istine u svakoj riječi koju je izrekla” tijekom svog svjedočenja.

U međuvremenu, Clinton, kojeg Milano “luđački” voli, je bio optužen za seksualno nedolično ponašanje od najmanje 14 žena.

Jedna osoba je posebice našla tweet zabrinjavajućim: Juanita Broaddrick, žena koja je dugo tvrdila da ju je Clinton silovao u hotelskoj sobi prije kojih 40 godina. Štoviše, Broaddrick tvrdi da je gđa Clinton — još jedna heroina Milano — prijetila da drži jezik za zubima o navodnom silovanju.

Broaddrick je bila redovito ignorirana ili ismijavana od demokrata i njihovih kolega u mainstream medijima u vrijeme kad je izašla u javnost s optužbama.

“Možete li nam dati novo pojašnjenje ovog tweeta [Alyssa Milano] STVARNE žrtve Billa Clintona željele bi vas čuti ili ćete nastaviti s vašim usr**** dvostrukim standardima?”, upitala je Broaddrick na Twitteru.

Milano, ne iznenađujuće, tek treba odgovoriti Broaddrick izravno ili se obratiti na pro-Clintonov tweet.

Ovo povlači za sobom pitanje: Kome vjeruju #MeToo aktivisti?

Čini se da je moguće da ovdje postoje politički motivi.