Odbor za pravosuđe primio pisma koja inzistiraju da je ‘Devil’s triangle’ igra s pićem

Paul Bois

Da, u politici 2018. godine, ljudi doslovno šalju pisma Odboru za pravosuđe u kojima objašnjavaju da je “Devil’s Triangle” (Đavolji trokut) zapravo igra s pićem kako bi podržali kandidata za Vrhovni sud Bretta Kavanaugha.

Nakon moćnog svjedočenja suca prošli tjedan u kojem se proglasio nevinim od optužbi seksualnog zlostavljanja od prije 36 godina koje je iznijela Christine Blasey Ford, ljevica je napad na Kavanaugnovu iskrenost prebacila na tvrdnju da je lagao pod prisegom o određenim frazama koje je koristio u svom srednjoškolskom godišnjaku: “Boof” i “Devil’s Triangle” — potonja je igra s pićem, a prva je flatulencija.

Iako su riječi “Boof” i “Devil’s Triangle” možda imale posve drugo značenje određenim tinejdžerskim skupinama D.C.-a u 80-im godinama, Kavanaughovi kritičari rekli su da “Devil’s Triangle” zapravo znači seksualni čin koji uključuje dvojicu muškaraca i jednu djevojku, a “Boof” se također odnosi na nešto, pa, nešto zabranjeno ispod 17 godina.

“Kako bi istraga bila sveobuhvatna, FBI također mora istražiti značenje riječi ‘boofing'”, otišao je Politico toliko daleko.

Zbog te iskrivljene teorije zavjere, koja kao da je došla izravno sa stranica romana Dana Browna, bivši Kavanaughovi kolege iz razreda poslali su pisma Odboru za pravosuđe u kojima su objasnili da je “Devil’s Triangle” zapravo igra s pićem.

“‘Devil’s Triangle’ je bila igra s pićem koju smo izmislili u srednjoj školi”, pisalo je u jednom pismu, kojeg u potpisala četvorica bivših Kavanaughovih kolega iz razreda. “To je bila varijacija igre ‘Quarters.'”

Pismo je navelo da ne znaju odakle je poteklo ime “Devil’s Triangle”, ali da ga nisu koristili za opisivanje seksualnog čina.

“Ukoliko je fraza ‘Devil’s Triangle’ imalo bilo kakvo seksualno značenje u ranim 80-ima, mi sigurno nismo bili svjesni toga”, zaključilo je pismo.

Drugo pismo potpisano od dvojice bivših kolega iz razreda također je potvrdilo da je “Devil’s Triangle” bila igra s pićem.

A tu je i ovo:

Naravno, ništa od ovog neće razuvjeriti ljevicu.