Don Jr. pustio stari video Whoopie nakon što je implicirala da njegovi sinovi imaju nasilničke ‘tendencije’

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: 'The View'

U utorak, suvoditeljica “The View” Whoopi Goldberg, zaprepaštujuće je sugerirala da sinovi Donalda Trumpa Jr.-a možda imaju “tendencije” da napadaju žene.

Goldberg je reagirala na intervju Daily Maily u kojem je najstariji sin Donalda Trumpa rekao da se boji za svoje mlade sinove zbog korištenja #MeToo pokreta u političke svrhe, gdje se nedužni čovjek može uništiti zbod desetljećima starih, neosnovanih, promijenjivih optužbi — što je bila jasna referenca na kandidata za Vrhovni sud Bretta Kavanaugha.

“To vas zabrinjava za vaše dijete samo ukoliko mislite da vaše dijete ima takve tendencije”, rekla je Goldberg. “Ako mislite da vaše dijete nije osoba koja bi mogla napasti ljude, to vas ne bi trebalo zabrinjavati.”

Uznemirujući napad Goldbergove nije završio bez reakcije. Boraveći na društvenim medijima u utorak, Trump Jr. je podsjetio Goldberg na snimak u kojem brani osuđenog silovatelja djeteta, Romana Polanskog. U emisiji “The View”, Goldberg je ozloglašeno rezonirala da Polanski zapravo nije počinio “silovanje-silovanje” drogiravši 13-godišnju djevojčicu s kojom je imao seksualne odnose.

“[Whoopi Golberg,] umjesto da insinuiraš da su moji sinovi potencijalni budući zlostavljači”, napisao je Trump Jr., “možda bi mogla objasniti zašto si branila stvarnog silovatelja djeteta Romana Polanskog?”