KLIMATSKA HISTERIJA: UN-ov summit o klimi upozorava kako će klimatske promjene sve ubiti

Ryan Saavedra

Screenshot: YouTube/Guardian News

Prirodoslovac Sir David Attenborough oglasio je histerični alarm u vezi klimatskih promjena u ponedjeljak na svečanom otvaranju Konferencije Ujedinjenih naroda o klimi, upozoravajući da će se civilizacija uskoro raspasti.

“Trenutačno se suočavamo s ljudski uzrokovanom katastrofom globalnih razmjera”, započeo je svoj govor Attenborough. “Naša najveća prijetnja posljednjih tisuću godina: klimatske promjene.”

“Ako ne poduzmemo akcije, na horizontu je kolaps naših civilizacija i izumiranje velikog dijela prirodnog svijeta”, tvrdio je Attenborough. “Ljudi svijeta su progovorili. Njihova poruka je jasna. Vrijeme ističe. Oni žele od vas, donositelja odluka, da djelujete sad.”

Ironično je da će sam klimatski summit imati veliki ugljični otisak koji će izravno doprinijeti “ljudski uzrokovanim” klimatskim promjenama za koje tvrde da će dovesti do kraja “naših civilizacija”.

“UN procjenjuje da će summit, nazvan COP24, emitirati 55.000 tona ugljičnog dioksida — onog istog stakleničkog plina čiju akumulaciju u atmosferi dužnosnici UN-a žele spriječiti”, izvijestio je DCNF. “Na temelju podataka Američke agencije za zaštitu okoliša (EPA), to je isto kao da 11.700 vozila vozi godinu dana ili ekvivalentno 728 cisterna nafte. Ta količina emisije CO2 je ista kao i godišnja emisija 8.243 američka doma, prema EPA.”