Socijalistički raj: Očajne žene bježe iz Venezuele i prodaju kosu, majčino mlijeko i svoja tijela kako bi preživjele

Cristina Laila

Screenshot: foxnews.com

Žene bježe iz socijalističkog raja po imenu Venezuela i prodaju svoju kosu i majčino mlijeko kako bi preživjele.

Djevojke, od kojih neke imaju samo 14 godina, čak pribjegavaju prostituciji kako bi kupile hranu.

To je pakao koji zagovaraju demokrati u Sjedinjenim Državama.

Socijalizam dovodi do siromaštva i masovne gladi prisiljavajući ljude da pribjegavaju očajnim mjerama kako bi nahranili svoje obitelji.

Na tisuće Venezuelanaca slijeva se u Kolumbiju kako bi pobjegli od pakla u kojem su živjeli zahvaljujući socijalističkoj vladi Venezuele. Mršave žene koje nose svoje bebe prose novac i hranu.

Fox News izvijestio je da žene režu svoju kosu i prodaju svoje uvojke proizvođačima vlasulja za oko 10-30 dolara kako bi spojile kraj s krajem.

Neke žene su pribjegle prodavanju svojih tijela; djevojke, od kojih neke imaju samo 14 godina, zarađuju oko 7 dolara “po usluzi”.

Zbog brutalne ekonomske situacije u Venezueli, oni dolaze u Kolumbiju u potrazi za poslom ili barem skloništem i osnovnom skrbi. No, oni obično završe prodajući svijeće ili kavu na semaforima”, rekla je Amy Roth Sandrolini, načelnica Glavnog stožera The Exodus Road, američke organizacije koja je posvećena borbi protiv trgovine ljudima na globalnoj razini. “Tamo također postaju ranjivi na regrutiranje, riskiraju postati žrtve trgovine ljudima.”

I muškarci i žene izloženi su seksualnoj trgovini na ruti koja vodi od Venezuele do Kolumbije. Prema nekoliko putnika, neke žene “odabiru” prostituciju kao sredstvo za zaradu te kako bi osigurale prijevoz na putu. A neki heteroseksualni muškarci “prodaju se na gay tržištu” za malo novaca.

Ostale žene su izmanipulirane ili prisiljene dati “svodničkim tipovima” svoje dokumente i identifikacijske isprave, da bi kasnije bile uvučene u lanec prostitucije. To je osobito slučaj u pograničnim područjima, u kojima djeluju mnoge skupine pobunjenika i trgovaca drogom.

Venezuela je bila najbogatija nacija Južne Amerike. Socijalizam je uništio jednom prosperitetnu zemlju.

Zdravstvena zaštita sada je stvar iz prošlosti u Venezueli, a djeca umiru od ospica, tuberkuloze, malarije i hepatitisa.

Fox News je izvijestio:

Trenutačno ne postoje antibiotici širokog spektra djelovanja, čak ni osnovni antibiotici za liječenje osnovnih patogena kod djece i prisutnih kroničnih bolesti”, rekla je. “Rendgeni ne rade, nisu dugo radili. Nemamo uređaje za CT ili magnetsku rezonanciju. Mnogi drugi medicinski instrumenti od vitalne važnosti ne rade. Općinske banke krvi nemaju reagense, tako da imamo djecu koja dobivaju transfuziju krvi i zaražavaju se hepatitisom C, a čak se mogu zaraziti i HIV-om.”

Stopa samoubojstva je također van kontrole, tragično čak i među djecom.

Venezuelanci kopaju po kantama kako bi se nahranili dok se predsjednik Nicolas Maduro naslađuje gurmanskim jelima.

Nemojte pogriješiti, to je upravo onakav socijalistički raj kakvog demokratski vođe žele za Amerikance.