Patite li od toksične muškosti? Upoznajte znakove upozorenja.

Više od 40% današnjih muškaraca pati od nje — a njihovi voljeni plaćaju cijenu.

Ime joj je “toksična muškost” i to je najnovija bolest koja muči naciju. Ona može utjecati na svaki aspekt toksičnog muškarčevog života. Najgore od svega, toksična muškost je zarazna, pa ukoliko ste zaraženi, morate istog trenutka postati svjesni toga kako biste spriječili daljnje širenje na svoje prijatelje i obitelj.

Patite li vi ili vaša voljena osoba od toksične muškosti? Upoznajte znakove upozorenja kako biste mogli potražiti pomoć:

  • Čak i najmanja naznaka dlaka na licu — Ako imate brkove, trebali biste zakazati pregled. Ako otkrijete kozju bradicu na vašem licu, razmislite o odlasku na hitnu. Ako imate punu bradu, pa, vjerojatno je prekasno za vas.
  • Vjerovanje da su muškarci i žene barem malo različiti — Ako ste zaraženi kancerogenom idejom da su muškarci i žene i najmanje različiti jedni od drugih, mogli biste imati toksičnu muškost. Ako ste žena koja vjeruje u to, onda patite od još gore bolesti koja se zove internalizirana mizoginija.
  • Bacanje profesionalnog hrvača s čeličnog kaveza direktno preko komentatorskog stola — Muškarci koji odjednom pogledaju oko sebe i otkriju da bacaju profesionalnog hrvača s čeličnog kaveza direktno preko komentatorskog stola, izloženi su visokom riziku razvoja toksične muškosti. Ako muškarac u vašem životu pati od ovog simptoma, potaknite ga da smjesta napusti hrvanje u WWF.
  • Povremeno konzumiranje mesa — Bolest poput toksične muškosti može brzo izmijeniti vašu prehranu. Ako se nađete u poziciji da ostavljate svoj veganski smoothie nedirnutim u korist konzumiranja špeka umotanog u špek, možda imate toksičnu muškost.
  • Povremeno pridržavanje vrata ženama — Izgleda dovoljno nedužno: žena se približava, a vi pridržite vrata kako ih ne bi ponovno trebala otvarati. Čini se kao uobičajena pristojnost, zar ne? KRIVO. To je jedan od prvih znakova toksične muškosti i morate biti bolji ako želite pobijediti tu stvar. Jedan od načina smanjivanja vaše toksične muškosti jest zalupiti vratima pred nosom žene i vrisnuti “JEDNAKOST!!!” kroz staklo dok ona gleda u vas.
  • Biti muškarac koji ne mrzi samoga sebe — Ovo je najindikativniji znak. Ako ste biološki muškarac i ne mrzite samoga sebe, toksična muškost već kola vašim venama. Ako postoji bilo kakva nada u vaš oporavak, morate se početi mrziti danas.

Ako vi ili vaš muškarac pokazujete bilo koji od ovih simptoma, već danas kontaktirajte svog liječnika. Potražite pomoć, prije nego bude prekasno.