James Woods očitao lekciju Alexandriji Ocasio-Cortez zbog radikalnog Green New Deala

Cristina Laila

Konzervativni glumac James Woods održao je lekciju Alexandriji Ocasio-Cortez zbog jednog od njezinih besmislenih tweetova o Green New Dealu.

Ocasio-Cortez ispucala je tweet u petak kojim pokušava progurati svoj Green New Deal, kritizirajući druge koji nisu uspjeli smisliti bolji plan od njezine radikalne rezolucije kao seljačine koje “viču sa svojih jeftinih sjedala”.

“Yup. Ako vam se ne sviđa #GreenNewDeal, onda smislite svoj vlastiti ambiciozni prijedlog za rješavanje globalne klimatske krize. To tog trenutka, mi smo glavni — a vi samo vičete sa svojih jeftinih sjedala.”

James Woods se u subotu priključio raspravi Ocasio-Cortez i očitao joj lekciju.

“Dakle, možda si ovo propustila, ali način na koji to funkcionira u Americi je da TI radiš za NAS. Posljednji put kad je netko Amerikancima rekao da sjednu i zašute bilo je 1776. Ako si ikad naučila čitati, provjeri to. Ti nisi samo idiot, ti si arogantni idiot, a ne postoji ništa opasnije”, tweetao je Woods u odgovoru na krajnju aroganciju AOC.

Green New Deal Ocasio-Cortez predlaže ukidanje sveg zrakoplovnog prometa i zahtijevao bi “nadogradnju” svake zgrade u Americi kako bi se zadovoljili uvjeti koje su postavili zeleni komunisti.

AOC je izvan kontrole — čak je u ovotjednom intervjuu održala predavanje Amerikancima da jedu manje hamburgera.