Istraga otkrila da je sve negativne recenzije ‘Kapetana Marvela’ napisao genocidni manijak Thanos

The Babylon Bee

SAD — Nakon što je početkom tjedna baraž negativnih i mlakih recenzija Kapetana Marvela preplavio internet, svatko tko je već bio upoznat da će film biti nevjerojatno snažan izjava feminizma i ženske moći, počeo je sumnjati da se nešto događa.

Ispalo je da su bili u pravu. Dok su mnogi smatrali da iza negativnih recenzija stoje privilegirani bijeli muškarci, ispalo je da je Thanos, Ludi Titan, autor svih negativnih kritika. Nezavisni istražitelj uspio je pratiti IP adrese svih koji su objavljivali negativne kritike filma. Sve one vezane su na jednog muškarca na neotkrivenom planetu negdje u galaksiji, sada poznatom kao trenutačnom domu Thanosa, koji je postao zloglasan nakon što je prošle godine izbrisao pola života u svemiru.

“Ah, sad to ima smisla”, rekao je jedan pisac za Slate. “Pitao sam se kako bi netko mogao napisati bilo što osim sjajnih recenzija ovog važnog filma. Mislio sam da bijeli muškarci stoje iza toga, ali ljubičasti, genocidni manijak? Dovoljno blizu.”

Sumnju je pobudila činjenica da je većina negativnih kritika govorila o tome kako bi polovica ljudi u filmu trebala biti mrtva ili kako negativac nije tako dobar kao Thanos. Thanos je također napravio glupu pogrešku koristeći svoju izrazito prepoznatljivu sliku za svoj avatar.

Sada kad je stvar riješena, feministice u naciji mogu biti sigurne da njihov snažan, nezaustavljiv pokret neće skliznuti s tračnica zahvaljujući jednom osrednjem Marvelovom filmu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.