Barron Trump se domogao tatinog mobitela, objavio brojne tweetove, nitko nije primijetio razliku

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Tvrdeći da mu je “dosadno” i “da nema što raditi”, Barron Trump, 11-godišnji sin predsjednika Donalda Trumpa, lukavstvom se u četvrtak domogao očevog mobitela dok je ovaj gledao vijesti i poslao mnoštvo tweetova sa službenog predsjedničkog Twitter računa. Nitko nije posumnjao da nešto nije u redu, uključujući vladu ili bilo koga od predsjednikovih 46,5 milijuna sljedbenika na Twitteru, sve dok tinejdžer kasnije tijekom jutra nije sam priznao što je učinio.

“Svi smo bili prilično iznenađeni kad smo saznali da je Barron, sin Donalda Trumpa, tweetao s @realDonaldTrump računa”, rekla je Sarah Huckabee Sanders u priopćenju za javnost. “Iskreno, ton, logika i kohezija misli bili su u skladu s predsjednikovim normalnim tweetovima.”

Izvori izvješćuju da je predsjednik Trump pokušao izbrisati tweetove koji su potekli od Barrona, ali je imao poteškoća tijekom pokušaja identificiranja koje je od njih poslalo dijete, a koji su poslani njegovom vlastitom rukom.

U vrijeme objavljivanja, nakon prodika majke Melanije, posramljeni Barron priznao je da je tweetao s računa predsjednika Trumpa “barem nekoliko puta tjedno” otkako su se uselili u Bijelu kuću.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.