Suigrači ignorirali LeBrona Jamesa na utakmici protiv Knicksa

David Hookstead

U nedjelju, suigrači LeBrona Jamesa u Los Angeles Lakersima nisu se činili previše zainteresirani za druženje sa zvijezdom na utakmici protiv Knicksa.

Videozapis koji prikazuje trostrukog prvaka NBA koji sjedi na kraju klupe i s kojim nitko ne razgovara ili čak obraća pažnju, postao je viralan na Twitteru.

Mislim da je pošteno reći da je to malo ponižavajuće za košarkašku legendu.

Čak je i legendarni bek i dugogodišnji komentator Knicksa, Walt “Clyde” Frazier, prokomentirao ponašanje Jamesa: “Ovakav način ponašanja nije… kad ste zaštitni znak lige mislim da biste morali malo više biti dijelom svoje ekipe. Bez obzira na sve što se događa… u javnosti morate biti dio ekipe…”

Kakva katastrofalna godina za LeBrona James i Lakerse. Njegovi suigrači ga sad otvoreno ignoriraju, a to dolazi nakon izvještaja da tim zapravo razmišlja razmijeniti svoju zvijezdu.

Također je nedavno napustio teren prije kraja utakmice i bacio loptu prema TV komentatorima. Lakersi su se pretvorili u legitimni cirkus.

Nemam pojma kako će Lakersi prekrenuti sve ovo, ali trenutačno izgledaju katastrofalno. Iskreno, nisam siguran koliko bi moglo biti gore.

Svaka čast LeBronu! Pretvorio je jednu od najvećih franšiza u povijesti sporta u sprdačinu!